onsdag 8 juni 2011

PRE-FALL HOS FULL CIRCLE STAR & DEEPFLING TILL BRA PRISER

Bara för att jag själv inte kommer att förboka plagg så betyder detta inte att jag inte kan tipsa er andra som är intresserade av detta. DeepFLING och även fina Karen som har Full Circle Star har tagit in en hel del av Pre-fallens gobitar från Odd Molly och har dessa till förbokning. Någon har klagat på att det är bökigt att köpa via Karens butik, maila henne istället så skickar hon en Paypal faktura. Ni klickar bara på fliken "Contact".


Samtliga dessa tre sötnosar hittar ni på Full Circle Star

Dessa tre sista hittar ni hos DeepFLING som tyvärr redan verkar ha sålt slut på en hel del av de populära plaggen (som den fina kjolen).
Själv är jag lagom nyfiken och det ska bli spännande att få testa och sedan se vilka plagg man faller för. Än så länge har jag inget plagg jag är helt 100% säker på.
Ha en fortsatt fin dag, nu ska det jobbas!
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Åh vad mycket snyggt! Kul att ser fram emot. Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Du har valt ut mina favoriter här i inlägget :-) En del fina plagg som kommer men jag ska ta det riktigt lugnt. Måste fokusera på flytt och ny inredning istället för kläder.

    KRAM

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER