tisdag 14 juni 2011

DAGENS OUTFIT - PROVRUMMET

Idag är jag klädd i PROVRUMMETS fina plagg, märkte det när jag skulle ta bild imorse. Trivs bra i dessa sköna somriga plagg och de funkar perfekt på jobbet nu när sommaren kommit.
Foy Cardi i vitt storlek M och Gabriella Dress i storlek M

Finfin spets

och söta detaljer.

Vackra halsbandet kommer från Efva Attling och är från hennes senaste kollektion. Älskar fjärilar så denna var given till min födelsedag (från mig själv).

Lockarna är fortfarande kvar....är så nöjd över locktången (från OBH Nordica Björn Axén serien). Imorgon tvättar jag håret och då är de borta men idag är jag fortfarande fin i håret ;-D När man har långt och tjock hår som jag kan man inte tvätta håret varje dag. Två/tre gånger i veckan blir det annars blir håret alldeles slitet. Är det någon annan därute med tjockt och krulligt hår som kan ge tips på bra stylingprodukter som gör att man kan få fram fina lockar och slippa frissighet utan att hålla på en evighet på morgonen?
Hoppas ni har en fin dag. Här är vädret rätt så bra men inte mer än 20 grader ute och det blåser ganska kallt emellanåt. Ska försöka ta mig hem i tid till Sessorna idag, avslutar ett projekt och hoppas få lite mer tid på kvällarna med mina kära efter detta. Hatar när kvällarna äts upp av arbete....känns bara som att man arbetar konstant då.
Kan avslöja en liten hemlis.....jag har också förbeställt ett plagg från Odd Mollys Pre-Fall (i två olika färger då jag inte kan bestämma mig innan jag provat båda). Lovar avslöja lite senare. Men jag har inte hetsat eller kännt mig stressad, utan jag har tittat i lugn och ro och sedan bestämt mig. Ett av dessa kommer nog att få stanna om den är så fin som den ser ut på bilderna.
KRAM!!

12 kommentarer:

 1. Hej fina du! Jag har börjat med balsammetoden, läs mer på www.lockig.se
  Kram Ullis med hiskon.se

  SvaraRadera
 2. Hej! Tror detta kanske intresserar dig =)

  http://damernasvarld.se/art/213094/vinn_en_resa_till_new_york_fas/

  Varma hälsningar
  Emma Sundh
  Damernas värld

  SvaraRadera
 3. Vad fin du är i håret! Tänkte skriva en annan kväll när du precis lockat det. Jag får fortfarande inte till det med tången eller rättare sagt, lockarna försvinner direkt. Vad använder du för produkter i håret innan du lockar?

  En liten förbokning har det blivit här också :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Hej,
  Jag måste tippsa dig om Redkens Fresh Curls serie den är kanon. Jag använder bara Fresh Curls cremen, den på tuben och den är enligt mitt tycke den bästa. Provade den för första gången 2004 tror jag de tvar och har använt den varje dag sedan dess. Vad använder du för shampoo som gör att du inte behöver tvätta så ofta? Jag måste tvätta mitt varannan dag, kan bero på att jag tränar iof... Gå förbi en frisör och be om att få med ett prov säger jag bara. Man bara krmara i det i nytvättat hår och sen får man fina mjuka lockar som hålel rhela dagen :O) Dagen efter så prejar jag håret fuktigt och om de tbehövs kramar jag i en ny omgång med Fresh Curls-Done!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Misstänker att du menar Pre-Fall och inte Pre-Spring?

  SvaraRadera
 6. Anonym: helt rätt! Tack, har fixat det nu.

  SvaraRadera
 7. Katarina: OH! Tusen tack för tipset! Ska förbi en frisör och kolla direkt efter jobbet idag!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 8. Hallo !! Jag har oxå förbeställt ett plagg..det blev Bakers cross wrap i almost black, blev såå kär i den direkt jag såg den..Snyggt halsband, dottern min har samma, kanske man lånar det av henne nån dag..
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 9. För mig blev det en haystack tunic i almost black. Tror jag nöjer mig så från pre-fall ( säger jag nu i alla fall..)
  Du är jättevacker som vanligt - och inspirerande!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 10. Jag har precis samma hårtyp som du och samma problem. Ska det bli fint och inte bara galet stort och frissigt måste jag styla det i evigheter! Alla tycker det är så fint med tjockt hår men det har en baksida... Är väldigt sugen på att prova din locktång, resultatet ser så fint ut! Kram och tack för en fin blogg :) /Pernilla

  SvaraRadera
 11. Hej,

  Jag måste bara ge dig beröm för din blogg. Har följt den sedan årsskiftet och jag är en av dina tysta följeslagare som mest bara tittar och får inspiration! Det är så himla bra att ha dig steget före som kollar av läget på mina favoritmärken, visar upp hur kläderna sitter och ger ärliga synpunkter. Jag spar massor av tid, inspireras av dina kombinationer och accesoarer och skapar mina egna utifrån dessa. Det känns ungefär som att ha en egen stylist fast vi aldrig träffats! Sluta aldrig blogga! Tack och Kram från Sofia

  SvaraRadera
 12. Sofia: Tusen tack för dina fina ord!!! you made my day!! Hoppas kunnat fortsätta ett tag till med bloggen, särskilt när man har så fina läsare ;-D
  KRAM!!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER