söndag 5 juni 2011

NEU LASH TEST - VECKA 4

Nu har jag använt Neu Lash i fyra veckor och jag ska erkänna att jag missade två kvällar när jag var i NY men annars har jag lyckats hålla min rutin. Nu ska vi få se hur väl det funkat!


Vecka 1                                                                                            Vecka 4


Vecka 3 höger öga                                                         Vecka 4 höger öga

Varför jag visar höger öga är för att jag själv ser bäst resultat på detta öga lustigt nog, oturligt missade jag att fota det första veckan. Jag har haft maskara, samma maskara under samtliga veckor så skillnaden beror endast på Neu Lash som jag själv kommer att fortsätta att använda fast lite mera sällan, varannan dag får det räcka med. jag har fått finare, tjockare och längre fransar och är supernöjd! Den kostar en del men å andra sidan håller den vad den lovar. Har någon annan av er provat denna?
Ha nu en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Har inte provat men blir ju jättesugen efter detta.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har testat, och jag är verkligen jättenöjd. Nu har jag använt den varannan dag i ett par veckor och resultatet är fortfarande bra. Den senaste tiden har några fransar på varje öga fått spelet och blivit toklånga, så i dag blev jag tvungen att klippa då fransen gick enda upp till ögonbrynet:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Herregud- det var ju svindyrt! Tänkte testa, men jag tror jag nöjer mig med de fransar naturen gett mig. Det priset betalar jag inte,, men kul att det fungerar. - Maja

  SvaraRadera
 4. Good moorgon!
  Vilket fint tips med AMcQklänningen! :-D Han är(var) ett designgeni och nu har jag presenten klar till min något sura dotter som inte får följa med över i okt. Den boken är perfekt till henne som är tokig i Alexander! Ska kolla hur länge utställningen pågår, har jag tur så.....

  Ögonfransmedlet är ju super! Kul med dina bilder, där ser man ju att det verkligen funkar.
  Trevlig Nationaldag!

  kram

  SvaraRadera
 5. Evalena: Jag vet, eyelinern är ett under!! Tänkte på dig när jag gick igenom Alexander McQueens skotsktinspirerade klänningar på utställningen. Boken är ett konstverk i sig, och den är säkert kvar till försäljning även om utställningen skulle vara slut men jag hoppas verkligen att du får tillfälle att besöka det. Den pågår fram till 7:e augusti.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Hej vännen
  Ja visst blev det skillnad!! Jag har tom fått klippa mina fransar lite för de växta lite ojämt.
  Hoppas du köpte på dig lite i USA för neulash är halva priset där.
  Jag beställer via www.neulash.com men då måste man ha en vän i usa som sänder vidare för de tar ej beställningar från Sverige.
  vad kul att du tog före och efter, jag har anv min i 4 mån nu och det blir bara bättre. kram Cia

  SvaraRadera
 7. Hej Cia! Jag GLÖMDE KÖPA HEM med mig!!! Är så irriterad över detta, tänkte på det hela tiden INNAN vi åkte en väl på plats glömdes det bort......AARGH.

  SvaraRadera
 8. Jag har testat Revitalash istället, (av en slump, tänkte även på Neulash). Tycker att den funkar, men det har tagit väldigt lång tid att se skillnad. Men nu syns det verkligen på mina annars så korta fransar! Tror faktiskt det gör vilket som vilken man väljer, bara man är ihärdig!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER