tisdag 21 juni 2011

VILKET UNDER DESSA UNDERKLÄNNINGAR KAN VARA!

Idag fick jag ett REA-paket från TINTIN STYLE med fina underklänningar från By Ti Mo.  Precis som Lingonberry skrivit i ett av sina inlägg för ett litet tag sedan kan man aldrig ha för många underklänningar ;-D Det är ett av mina mest använda plagg, ever. Det finns ett par enstaka kvar på REA men de flesta är slut.
Jag tänkte här visa hur stor skillnad en underklänning kan göra speciellt under en fin silkesklänning som Hook-Up Dress från Odd Molly som gärna klibbar sig fast mot kroppen om man inte har underklänning på.
Denna vackra underklänning är först ut och jag har tagit den i storlek L (fanns ingen M kvar när jag beställde men jag gillar att ha de lite rymliga). Jag tänker spara er från bilder av mig i enbart underklänningen ;-D
Här ser ni den under Hook Up dress i lite apricot och med denna underklänning har man kvar mycket av urringningen men vacker spets längst ner. Denna spetsen är nog något av det vackraste jag sett på länge. Det finns en kvar i XS om jag inte missminner mig.
Syftet är alltså inte att visa behagen för er men däremot hur fint urringningen på underklänningen passar under denna. Storlek L passar mig bra speciellt då jag är en storlek 40/42 i rumpan.
Här ser den vackra spetsen skymta fram.

Sedan har jag tagit hem en storfavorit som jag har i andra färgställningar redan.

Denna har jag tagit i storlek M men har dessa i allt från XS-L. Det som är bra med dessa är att man i de mindre storlekar lätt kan dra upp de för att justera längden och de sitter kvar där då de sitter tajt. M kan jag justera något i längden då den sitter åt just vid höfterna på mig.
Plötsligt blir det en annan klänning, mindre vågad men fortfarande romantisk.

Jag hoppas att detta kan inspirera er till att testa hur ni enkelt kan förändra befintliga plagg med hjälp av underklänningar, billigare och enklare än att köpa nya klänningar. Dessutom gör det stor skillnad när det gäller hur klänningen sedan faller över underklänningen utan att fastna på diverse ställen på kroppen. Det blir helt enkelt snyggare på alla sätt.
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Thank you for the lessons. The slips make the outfit complete and add some extra length to the dress. Perfect for those of us that are a bit taller.
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 2. Jag har 2 underklänningar av den du visar som nr 2 och jag tokgillar dom. By Ti Mo är ett fantastisk märke. Du är jättefin i båda outfits.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefina val på underklänningar! De är ju bara så bra att ha. :-D

  kramkram

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Åh jag passade också på att shoppa ByTiMo´s fina underklänningar nu på rean, är så nöjd! De är jättefina och passar under det mesta, nästan ett måste under Odd Mollys silkesklänningar.
  Jag köpte en ny modell som jag inte haft tidigare 40s Long underdress i polyamid och elastan, den är verkligen ett tips:)

  Ha en skön kväll!
  Kram/C.

  SvaraRadera
 5. hej, jeg ville så gerne eje en af disse underklædninger - men kan ikke finde dem på tintin style? og heller ikke andre web butikker?

  kan i Hjælpe?

  SvaraRadera
 6. Hej Helle: du går in på Tintin Style och söker på varumärke: by Ti Mo och där ser du villka storlekar som är kvar. Hittar du inget där kan du även kolla hos By Leia D (nätbutik) om hon kanske har.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 7. ahhh, by TI MO - virker ikke når man søger by TIMO - tak for hjælpen :)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER