fredag 17 juni 2011

SOMMARAVSLUTNING 2 & LYCKA I EN KASSE!

JAG ÄLSKAR REOR! Verkligen älskar. Det finns inget som får min adrenalin att stiga som förväntningen om att göra riktiga klipp. Nu finns det många bra fysiska reor t ex MATHILDE i Stockholm som har MASSOR av Odd Mollysar kvar till 40% REA. Nu undrar ni kanske om jag fyndat då.......japp, ett par godingar slank ner i en påse. Ni får se lite senare....bra och praktiska köp. Idag var det skolavslutning och jag har hunnit gråta en flod redan på morgonen. Fin var jag i denna klänning men Storasyster överglänste mig på ALLA sätt. Otroligt vad tiden går, det är först när man står där och lyssnar på "den blomstertid nu kommer..." som man inser att man inte längre är 30+ utan en mogen småbarnsmamma med SKOLBARN. Ljuvligt var det och jag älskar att vara mamma, det är nog det jag mest stolt över i mitt liv, dvs mina vackra, kloka och omtänksamma barn.
Ja, det blev saloon dress i rött som åkte på för skolavslutning. Över denna hade jag Lotta Lotta Coat vilket var tur det med tanke på regnet som kom starx efter att eleverna hunnit in till sina klassrum.

Kasse som följde med hem ser ni här:
Jag tror ni kan ana vad det är för plagg, eller hur.....;-D
Ha en underbar fredag! Denna vecka har varit riktigt tung så helgen är ytterst välkommen.
Lovar hinna med bloggen lite bättre i helgen.
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Spännande att se vad som döljer sig i påsen, anar att det är något riktigt fint!

    SvaraRadera
  2. Visst är det en härlig känsla att plocka upp fina fynd vackert inslagna i prassligt papper !! ; )

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER