söndag 5 december 2010

2:A ADVENT - DAGENS OUTFIT

Nu ska vi snart över till vännerna för lite lussebullar och julmys. Allt är städat efter festen och resterna blev en god lunch. Ny vecka och nya utmaningar. Ny kamera ska det bli, lunch med en vacker Odd Molly syster, sista julklapparna ska inhandlas, mycket nya projekt på jobbet att tag i........pust, kommer bli tufft!
Detta blir kvällens outfit. Vackert och ledigt! Inte lika vacker som finaste syster yster SANNI BUS som bär denna som en drottning men jag gillar dessa ;-D Under denna har jag Lacie Strap dress i Vintage Chalk.Min 40-års present till mig själv på idag. Chanel bijouterie när det är som finast.
Ha en underbar 2:a advent!!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Men din toka! Jag bara önskar jag kunnat bära min med sådan grace!!! Du är vackrare än få min kära vän!

  SvaraRadera
 2. Örhängena är så söta, är de äkta Chanel eller look alikes :-)

  SvaraRadera
 3. Du är strålande vacker i Wigwam du också!! Båda ni är "drottning"-lika när ni bär dessa finingar!
  Trevlig fortsättning på kvällen!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack Tjejer!!! Ni är för goa!!
  Min Molly: jag tror faktiskt att alla CHANELS smycken ÄR BIJOUTERIER, dvs de är inte tillverkade med äkta stenar eller pärlor. Dessa örhängen är äkta Chanel och inköptes som sagt av mig själv till mig själv när jag fyllde 40 år och var i Dubai med maken.
  Ha en fortsatt bra söndag!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Den wigwamwn är min favvis denna höst gillar den verkligen. Tycker den gör alla som bär den otroligt vackra!

  Du har varit supersnygg idag ( med)

  kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER