fredag 10 december 2010

ETT AV MINA PRE-SPRING KÖP.....

Måste visa upp ett av mina pre-spring köp.....det blev en hel del....OOOPS! Nu blir det till att rensa i garderoben ;-D Här kommer det plagget som jag ABSOLUT inte tänkt köpa men som jag föll för som en fura vid provning. Både finaste Erica på TINTIN Style och Carina på NANTUCKET har fullt av dessa fina pre-spring plagg och jag kan erkänna att det blivit köp från båda dessa fina tjejer. Är så nöjd!!
Finaste #242 TIMELESS W/O BELT, storlek 1 med vackert band i midjan. Plötsligt blir detta en helt annan klänning och det är precis så här jag kommer att ha denna tillsammans med en vacker underklänning och bara ben. Kommer att vara perfekt till sommaren!!


Saftig prislapp men ACK så vackra detaljer!!
Nu ska jag följa IDOL fast jag inte tycker det är särskilt spännande....JAY vinner om inte kärleksskadalen tar överhand och kanske vore det klokt att komma tvåa....det brukar gå bättre då efter IDOL ;-D
Nu måste jag fundera på nyårsklänningen....vilket av alla vackra Odd Mollysar är det som ska fram eller kanske inge Odd Molly alls....får se.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Grattis till ett fint köp gumman, den är verkligen jättefin på dig. Krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så fin den är på dig! Toppen köp!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Har köpt den röda...helt oplanerat men den hängde där på Dressed and Denim-Umeå och ropade på mig så visst fick den följa med hem....min julklänning....premiär redan imorgon då vi har lilla julafton här hemma.
  Den vita är så fin också.
  Titti

  SvaraRadera
 4. Otroligt fin och bandet i midjan höjer den verkligen! Blir perfekt i sommar!! Kommer definitivt ångra mig då om jag inte köper en nu! KRAMAR

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER