söndag 12 december 2010

ODD MOLLY BLUESKIES TIE DRESS

Tänkte visa upp ett av de plaggen som följde med mig hem efter provning hos TinTin Style häromdagen. Denna vackra klänning var jag MEST nyfiken på av alla pre-spring plaggen och den är verkligen otroligt fin på. Lite 40-tals känsla och det gillar jag. Väldigt kvinnlig och inte särskilt Odd Molly-typisk egentligen.

Under denna har jag min fina Lindex underklänning med den vackra spetsen. Blir lite mer klätt och inte lika vågad i ringningen.

Spetsen vid bysten är dubbel men ändå rätt genom skinnlig så man MÅSTE ha en bra BH eller underklänning/linne under denna. Normal till smal i passformen. Här har jag storlek 2.


Man får en fantastisk fin figur i denna klänning, ME LIKE!


Hoppas ni har en skön söndag morgon! Det känns overkligt att det redan är 3:e advent. Tiden liksom bara rinner iväg. Idag ska det bli besök på lokala julmarknaden, Lussekattsbak (blev inte av igår), städning, jobb, barnkalas....ja, ni hör själva, allt annat än en lugn söndag ;-D
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Supersnygg! Längtar efter min som borde komma på måndag eller tisdag :-) Inte provat så jag hoppas hoppas att den sitter bra. På dig sitter den ju supersnyggt!
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Hej! Den klänningen passat dig jättebra!!
  Kram o ha en fin söndag

  SvaraRadera
 3. Superfin var den!
  Den kan jag tänka mig att ha på jobbet. Vad var det för pris på den?
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Hej Helena-Theodora: Va trevlig att du är tillbaka och GRATTIS till nya bebisen som är i antågande!! Härligt!! Den kostar 1.700 kronor. Visst är den jättefin och ändå enkel.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Just den är jag lite (läs:mycket) kär i och så småningom ska jag slå till.
  Du passar super i den

  kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER