tisdag 7 december 2010

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - BELIEVABLE CARDIGAN

Jag beklagar min klena närvaro på bloggen, jag har tyvärr alldeles för mycket att göra på jobbet för tillfället. Känner inte direkt känna någon julfrid för tillfället, hoppas jag hinner varva ner till den 24 december. Idag hade jag på mig min Believable Cardigan, som är varm, underbart mjuk och vacker. Under denna har jag Suiteheart Minitank i powder. Kan även tipsa om att IDAG fick jag meddelande från fina Carina på NANTUCKET att Odd Mollys Pre-Spring har kommit NU! Ska iväg och försöka få till en provning imorgon!


Sen har denna lampa ÄNTLIGEN hittat hem till oss. ÄLSKAR DENNA!! Lyser upp även den tråkigaste platsen.
Ha en fortsatt fin kväll! Hoppas jag lyckas få till en liten Pre-Spring provning snart!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Hej!
  Håller med dig om den fina lampan! Sugen på en jag också. Kanske det kan bli en om vi (mot förmodan) lyckas genomföra vårat husköp.Vi är spekulanter på ett gigantiskt hus, i mitt tycke,
  vi får se vad banken säger imorgon!
  Ha de!

  SvaraRadera
 2. Wow vilken lampa, så himlans snygg! Ser fram emot din kommande provning:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej du fina! Först nu har jag vaknat när det gäller KOS-stövlarna ;-) Har lite storlekspanik - hur har du gjort? Tagit din vanliga storlek översatt till USA-storlek eller har du gått ner en storlek? Jag har 38 och tvekar mellan 6 och 7.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Den där fina koftan ser så skön ut. Den har aldrig hittat hem till mej - men din fina bild väcker ju ett viss ha begär.
  Visst är lampan fin, det som stör lite enl mej är att det lyser i strömbrytaren när du stängt av lampan. Lyser det i din med?/K

  SvaraRadera
 5. Hej Frösötös! Jag har tagit min vanliga storlek, INTE gått ner en storlek, de är aningen tajtare än UGG:se. Lycka till!!

  SvaraRadera
 6. Hej Mimmi: Jo, jag håller med dig. Stör mig lite på det...men den är så vacker så då kan jag leva med det.
  KRAM!

  SvaraRadera
 7. Tack snälla för att du svarade så fort! Då ska jag klicka lite - inte hos Amy tyvärr för hon har inte strl 7/38 kvar.
  Många kramar

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER