fredag 10 december 2010

FINA KLOCKOR PÅ PROVRUMMET

Måste tipsa om dessa fina klockor från PROVRUMMET hade ingen aning om att de även hade så fina accessoarer. Ett av dessa måste bara beställas hem, kanske en fin julklapp till någon ;-D Överkomligt pris dessutom!!
Pris 329 kronor!!
Visst är dessa ljuvliga!!
Nu är samtliga julklappar snart inköpta och snart hoppas jag lite julfrid ska infinna sig. Har en litet drömplagg kvar som jag skulle vilja ha från Odd Mollys höstkollektion....jag har hittat den på REA till ett underbart pris men jag har stålsatt mig....inte klickat ÄN....funderar på användningsområde. Kan avslöja att det handlar om ett ytterplagg.
Ha en fortsatt fin kväll!!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Hej! Tack för en verkligen inspirerande blogg. Klockorna är superfina och ett bra julklappstips. :)Å

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER