onsdag 15 december 2010

VACKRA REBEL CASHMERE

Vill bara tipsa om detta underbara märke som TINTIN Style har i sitt sortiment och som dessutom är på 30% rabatt just idag i deras julkalender. Denna är beställd, beställde den när den var på Campadre på kampanj för ett tag sedan. Verkligen ljuvligt vacker, har dock ännu inte fått hem min ÄN.
Visst är den vacker? Går inte att knäppa, men det kan jag leva med.
Älskar att mixa olika plagg. Denna kan jag se tillsammans med en vacker, enkel topp från Hunkydory.

Nu till någort helt annat. Visst är det så att jag visar upp en massa fina plagg på bloggen och de är tänkta som inspiration. Har inte tänkt att alla ska springa och köpa allt som visas upp, eller att man ska avundas att jag kan göra alla dessa kläddköp. Alla har vi ju inte samma ekonomi eller samma förutsättningar och jag hoppas att var och en kan sålla och ta eget ansvar över sina inköp. Tänker inte gå in i den diskussionen igen kring ekonomi och olika förutsättningar men ni kan alla vara lugna med att det köps och säljs, byts eller lämnas tillbaka plagg och jag har kontroll på min ekonomi och mina inköp. Så var det avhandlat.
Ha nu en fortsatt fin dag!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Bra sagt! Jag gillar din blogg jättemycket! och din inspiration och visst hade jag velat köpa massa massa mer, men jag är glad för det jag kan köpa och glad för det andra kan köpa för deras skull. Jag tycker att det är som att läsa ett härligt magasin att följa din blogg! och där kan man ju inte heller köpa allt!
  Stå på dig! Klart du har koll!
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Trist med avundsjuka! Hoppas och tror att du skakar av dig sådant. Jag gillar att titta in på din blogg varje dag för att se dina kombosar (stavas det så...? :) )
  och få lite inspiration samt drömma mig bort i Odd Molly-djunglen.

  SvaraRadera
 3. Bra sagt, verkligen trist med avundsjuka. Har man råd att köpa så ska man ju unna sig fina kläder. Vilket samhälle vi lever i, inte kan unna andra den lyx.
  Men bry dig inte om vad andra tycker och tänker. Man köper väll vad man vill efter sin egen plånbok.
  Nå skulle jag gärna vilja ha dina kläder, men man måste nå tänka sig för en eller 2 g innan man köper.
  Och jag är en som funderar länge innan jag bestämmer mig för att köpa kläder åt mig själv, och alltid råkar jag utför att det är slut. Så är det:(

  Ha det så bra.
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 4. Du och din blogg är inspirerande och rolig, fortsätt göra just det du gör! (:

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vet du förresten en annan sak - nu när jag tänker efter har jag också mötts av detta. Jag har ett antal Mollysar i min garderob som jag samlat senaste året, endel nya endel begagnade, endel rea osv. Ibland känner jag att jag måste ha billiga plagg in emellan fast jag helst skulle vilja ha bara mina mollysar för annars blir folk runt mig så sura. Jag skäms nästan när de kommenterar mina kläder, precis som om det är brottsligt att vara så "ytlig" att man fokuserar på kläder. Men egentligen gör väl alla det, jag menar det kan inte finnas många som bara tar på sig vad som helst utan urskillning - även om man har olika smak och ekonomi så vill väl alla vara fina. eller?
  Ullis

  SvaraRadera
 6. Du har en så fantastisk inspirerande blogg. Älskar dessa Odd molly och Chillnorway och framför allt hur du matchar dem. Tänkte också bara tipsa om två hemsidor med mycket fina kläder från, jag tänkte lite på din blogg och att det kanske va något för dig?. Tycker själv kläderna därifrån är jätte fina och skulle själv vilja beställa något sött.
  1. http://www.anthropologie.eu
  2: www.missselfridge.com

  Hoppas det var något.
  Kramar Rosa!

  SvaraRadera
 7. Hej!

  En undran angående Campadre... Är de långsamma med leveranserna? Jag har beställt därifrån för första gången och vid beställning hade de angivit 10 dec som lev datum - men jag har ännu inte fått paket... Har mejlat, men inte fått svar, vilket också är trist! Är detta "det normala" från deras sida?! (Pengarna drogs nauturligtvis direk!).
  Hälsn/Karin
  ps Vill också säga att avundsjuka är sjukt... Det är bara att välja att aldrig bry sig om denna sjuka som är så illvillig och tråkig! Du är toksnygg i dina outfits och en inspiration till oss alla som följer din blogg! Keep on going! Själv drömmer jag om vissa saker (åh, en beatnik dress... Tror jag den heter), men ser dig som ett "modemagasin" som håller tempen på in ´n out... Kanonbra!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER