fredag 3 december 2010

UNDERBAR KVÄLL IGÅR!!

Igår kväll träffade jag finaste SANNI BUS för en kväll på stan. Vi gick runt i en del affärer men det blev inga köp. Däremot en massa prat och skratt. Vi frotterades till och med med en kändis......Marcus Schenkenberg.....inte mycket att hänga i granen dock, vi är två tjejer med betydligt högre krav än bara ett snyggt ansikte och en snygg kropp, men det var kul att se honom IRL. Vi besökte även TinTin Styles fina butik och fick provat en del. Jag fick dock inte till så många fina bilder på min vackra syster yster Sanni Bus, hon rörde på sig ALLDELES för mycket för min urusla iphone, får lov att låna lite bilder från henne lite senare ;-D Hon är en riktig juvel och jag känner mig så lyckligt lottad över att ha fått lära känna henne. Tänkt att kläder kan sammanföra två tjejer från helt olika delar av landet på detta sätt. Nu är det ju så, om vi ska vara helt ärliga, att fokusen inte längre ligger kring att prata om  Odd Molly när vi träffas, men det var just detta märke som en gång i tiden sammanfördes oss. Så här såg gårdagens klädsel ut i varje fall.


Varma KOS stövlarna på fötterna.....så sköna!


Lite bilder från TINTIN Styles fina butik.EMU stövlar för de små.....sååååååå söta, som små godispraliner.
Här får ni en fin bild på min vackra syster yster, Sanni Bus. Precis så här slående vacker var hon igår och jag hoppas hennes make håller hårt i henne för det finns inte många kvinnor av hennes sort och klass därute. En ovanlig juvel helt enkelt.

Bild lånad från SANNI BUS blogg

Idag ska det bli superskönt at få komma hem och få förbereda inför helgen. Har en massa aktiviteter inbokade och middag hemma hos oss på lördag. Ska se om jag hinner shoppa en kamera idag...
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Tack för en underbar kväll! Trivs så bra i ditt sällskap och känner mig så lyckligt unnad över att ha lärt känna dig. Känns som jag kan berätta vad som helst för dig. Kram du vackraste! <3

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER