torsdag 9 december 2010

ODD MOLLY PRE-SPRING PROVNING!

Här kommer min provning av Odd Mollys Pre-Spring plagg som jag lyckades få tag på TINTIN Style som PRECIS fått upp en STOR sändning av dessa sötnosar!! Måste erkänna att visa plagg var mycket finare än vad jag trodde och vissa andra var inte alls vad jag tänkt mig. Tack snälla Erica som hade sånt tålamod med mig!!

Först ut #242 TIMELESS W/O BELT i Grey, st 1 rymlig i modellen. Man kan gott och väl gå ner en storlek i denna. Blev förälskad i den VITA varianten. Tygget är tjockt och rejält, som förr...på den goda gamla tiden.


Vackra broderier och detaljer!

Den här vita tyckte jag var den absolut finaste! Kommer bli perfekt i sommar! Tänk med ett fint band i midjan ;-D

Ett plagg som jag DEFINITIVT INTE tänkte köpa var detta linne #248 TIMELESS....men ACK SÅ VACKERT det var på! Underbart fina detaljer. Dyr är den men väl värd priset med tanke på allt arbete bakom denna. Tjockt, härligt bomullstygg! Vackraste spetsen! Till och med fransarna var OK på denna modell. Här har jag provat två olika storleka. St 1 och st 2. Jag kan ha båda med den i st 2 satt bäst över bysten tyckte jag, st 1 om man har mindre än 75C/D. Kan se den skymta under en kavaj eller kofta.
Här ser ni den i storlek 1

Här i storlek 2, inte mycket om skiljer mer än just vid bysten. Storlek 2 är dessutom aningen längre.


 Här har vi linnet även i vitt, provar st 2 i denna.


Ni får ursäkta min svarta BH under.

Nästa plagg ut är finaste #236 TIMELESS i Vit, st 2. Storlek blir väldigt kort, så här ska man definitivt ta sin vanliga storlek!


Fina detaljer, bra material och underbar passform.Detaljerna syns tyvärr inte så bra på denna bild men de är ljuvliga!
Den här är väl värd att satsa på, kostar lika mycket som linnet, ca 1.300 kronor.

Nu över till Ka-Ching Serien!
Först ut är den fina Ka-Ching Wrap i Chalk, i st 1. Denna sitter lite för tajt och blir väldigt kort. Jag har därför även tagit bilder på denna i storlek 2 som ni ser under denna.Storlek 2.

Lite mer längd och snyggar vid bysten. Så ta er normala storlek och ligger ni mellan två storlekar, ska ni ta den större. Fin mjuk velour som inte är lika tjock som i Fonda dress. UNDERBART VACKER! Vill HAAAAAA!!!! (helst i ALLA färger)

Här ser ni denna i ALMOST BLACK, st 2.Sedan har vi Ka-Ching Pocket Dress i Almost Black, st 2.

Denna kändes säckig på mig, hängde bara på kroppen tyckte jag. Blev inte så förälskad i denna som jag trodde jag skulle bli. Fin men lite för mycket hemmaplagg för mig.Den här Ka-Ching Plain Dress däremot var supervacker men väldigt figurnära, inget för den blygge. Spetsdetaljerna var superfina på denna. Även här provas storlek 2. Pris för dessa klänningar är ca 1.700 kronor, dvs ungefär samma som Fonda Dress.
Jag lägger ut resten av provningen imorgon. Två sista plagg jag tänkte visa upp men det får bli imorgon.....annars somnar ni antagligen framför datorn ;-D
Ha en fortsatt fin kväll. Imorgon avslöjar jag vilka tre plagg som fick följa med hem från TinTin Style.
Vi ses imorgon. Ska bli såååå skönt med helg!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Tack för provningen! Du är så fin i dem alla att man blir lite grön i ansiktet här hemma ; )
  Ka Ching wrap på väg hem till mig. Hoppas jag kan ha 1.an som jag beställt nu, jag är lite kort i rocken men jag vill ju inte att den ska sitta för tajt.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du för provningen. Den bekräftar min beställning. Hoppas hoppas den kommer snart/K

  SvaraRadera
 3. Ohhhhh vilke ljuvliga godingar!! De satt ju som gjorda för dig också gumman allihopa! Men håller med dig Blev inget vidare imponerad av kachingen så som jag trott.. Men det är nog bara bra för det blev helt plötsligt andra godingar som kom längst upp på listan. KRAM!

  SvaraRadera
 4. Nice provning - tackar för den! Blev tokkär i de vita timeless blusarna/tunikorna. Någon ( båda?) kommer definitivt landa hemma hos mig.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Härlig provning! :) Får se om det blir något pre-spring här eller inte. Timeless plaggen var fina. :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Finfin provning! Wrappen är på väg hem till mig och nu blev jag nöjd att jag tog den större av mina 2 storlekar! Så spänd på denna! Linnet äger jag redan i originalversionen. Det är så fint tycker jag!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Linnet är bara hur fint som helst! Tycker dock att Timelessklänningen, precis som på Katinka, såg lite säckig ut. Verkar nästan lite väl rak i modellen./Lina

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER