söndag 5 december 2010

DETTA BLEV KVÄLLENS KLÄDSEL - NYMPH DRESS

Tack alla fina ni som tog er tid att ge mig smakråd!! Ni är Bäst!! Det blev Nymphen, den helt klart juligaste av klänningarna. Maten blev uppskattad och min exotiska gryta (familjereceptet) blev en HIT. Förrätten var en klassisk Toast Skagen, till huvudrätt blev det min exotiska gryta med jasminris till och till efterrätt: hemmalagad Hallonparfait toppad med färska hallon. Så här fint blev det med mitt lockade hår.
Det som fattas på bilden är mitt halsband och mina örhängen, de tillkom i sista minut.

Idag ska vi städa undan, diska och sedan gå på lussefika hos grannarna, tillika goda vännerna och det ska bli mysigt. Lovar återkomma med dagens outfit lite senare.
Ha en fortsatt fin söndag!
Kram!!

5 kommentarer:

 1. Du är vacker som en dröm gumman!!! <3

  SvaraRadera
 2. Tänkte väl det - du är ursnygg!

  SvaraRadera
 3. Jösses vad snygg du är i den röda Nymphen!! Roligt det blev lyckat på bjudningen!
  Ha en mysig 2;a advent!
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER