lördag 11 december 2010

JULFIKA - EN RIKTIG JULKLÄNNING & MYSIGT MED GODA GRANNAR

Idag hade jag min fina julklänning som jag hade på mig förra julen. Denna är en storlek 3 och visst den hänger på mig, men jag älskar denna och kommer aldrig att gör mig av med denna förrän jag hittar en i storlek 1 i sådant fall. Älskar kvalitén och vidden i kjoldelen. Flickorna var ljuvliga i sin fina julklänningar och grannflickan på ca 11-13 år tog hand om dem hela tiden vi var där....så otroligt fint och omtänksamt, man blir alldeles varm i hjärtat!
Här kan ni se skillnaden på en bild tagen med min iphone 3 (Ovan) och bilden nedanför tagen med min nya Kamera

Vackra A-One Silk Strap Dress i Rött tillsammans med Velvet Stretch Jacket. Klänningen är som sagt storlk 3 och jackan st 1......märkligt det där med Odd Mollys storlekar, sen ska jag vara ärlig och erkänna att klänningen hänger på mig och jag skulle definitivt kunnat haft en st 1 men denna känns ändå bra på tack vare all resår i midjedelen.

Vacker klocka från Fé

Här kan ni även skymta min nya kamera från Canon Ixus 130 som jag är jättenöjd med!
Ha en fortsatt fin lördag, snart ska jag bänka mig framför "Så Mycket Bättre".
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Åh, vad snyggt! Både juligt och elegant på samma gång. Jag älskar rött själv och tycker att Odd Molly har alldeles för få röda plagg. Nya kameran verkar bra. Bra skärpa och vitbalans så färgerna stämmer bättre. /Silvertärna

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER