fredag 17 december 2010

ODD MOLLY PRE-SPRING KOMBO

Idag är jag slagen, helt slut, urladdad, ont i magen av alla måsten och hälsan är inte på topp. DÅ, om någon gång, känner jag att jag behöver lite postiv energi omkring mig och något varmt och vackert. Jag testar därför denna kombo. Vackra #248 TIMELESS linnet i grått och min Lovely Knit i Almost black från förra året.
Vackra linnet följde med hem från TINTIN STYLE sist jag var där på provning men har läggat i garderoben och väntat på rätt tillfälle att komma fram.
Lite, Wild & Crazy kombo, jag vet men ändå ganska fint tycker jag.

Ska bli spännande att se hur Odd Molly Outleten ser ut i Barkaby. Nu ska jag vila mig och sedan fixa kvällsmiddag, idag står Ostsufflé på menyn (som jag är en hejare på att laga;-)
Ha en trevlig kväll!!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Alltid lika vacker!
  Krya på dig!!

  SvaraRadera
 2. Vilken jättefin kombo!
  Jag tycker din sida är väldigt inspirerande.
  Ha en härlig helg!

  SvaraRadera
 3. Superfin kombo, det linnet är min absoluta favorit från Timeless.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Verkligen snygg kombo!
  Tack för tipset, får nog mitt linne på måndag...
  Kram

  SvaraRadera
 5. Härligt att dom åter använder sin design på linnet, köpte ett vitt sådant till min student 2006 :) Älskar det så det är kul att den kommer igen :)

  // Elin

  http://skicklig.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Läcker kombination tycker jag...linnet och koftan har grått som gemensam nämnare.
  Sedan......Är det någon som kan tipsa om var jag kan hitta Odd Molly-klänningen Revolution dress i storlek 4?? Tycker så mycket om den....spelar inte så stor roll vilken färgkombination det är. Är det nån som vill sälja kanske...?!
  Hälsn LiSu

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER