fredag 3 december 2010

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - X-STITCH DRESS

Idag har det varit en sjukt hektiskt dag. Intensivt på jobbet, massor av ärende inför helgen, lunch med en kär vän, avsluta på jobbet, inhandla mat och sedan fixa god gryta inför lördagens middagsbjudning. Just nu, precis nu har jag fixat klart med maten. Har ätit några skorpor som fredagsmiddag....inte direkt fredagsmys. Äntligen sitter jag ner med ett glas Amarone-vin och har lite egentid med bloggen ;-DDenna är ganska nyförvärvad och jag ÄLSKAR färgerna!! Vet att fina Dr Molly har denna och jag kan erkänna att hon inspirerat mig att införskaffa denna.

Kan även avslöja nu att vintersemestern är BOKAD!!! Kommer att bli ljuvligt att få åka iväg, behöver verkligen fylla på mitt batterie. En Odd Molly-klänning är redan klar för denna resa, en liten juvel, en skatt jag jagat ett tag. NU ÄR DEN MIN.....My Precious.....
Lovar visa upp den snart på bloggen.
Ha en underbar fredagskväll!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hej hej, jättefin färg ursnyggt till svart.
  Har kommit på att jag inte riktigt trivs i mina stichar, har inte kroppen för dem, typsikt

  SvaraRadera
 2. Den är verkligen jättefin! Snyggt med svarta byxor till också./lina

  SvaraRadera
 3. Mmm du är riktigt fin i den X-stichen och jag önskar så att jag kunde ha den färgen men jag försvinner lite tyvärr. Log när jag såg vad du åt till fredagsmiddag. Jag fick en kopp nyponsoppa haha men det är ju inte så farligt om det bara händer någon enstaka gång. I kväll har jag faktiskt avsatt tid för att laga mat. Låter ju inte klokt men annars blir det nog pulversoppa ;-)
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER