måndag 27 december 2010

DAGENS OUTFIT & REASHOPPING?

Idag är det en enkel och beväm Odd Molly tunika (från förra årets Pre-Spring har jag för mig), jeans från Blank och kofta från Provrummet. Har varit ganska lugn när det gällt REA-shopping. Ska ta en liten sväng i närområdet. Tror inte det blir så mycket men lite till barnen, som tights, strumpbyxor och hårklämmor ;-D
Vackert men ändå enkelt. Nu ska jag ut en sväng och spana in det fysiska rea-utbudet i närområdet.
Vi ses lite senare idag.
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Hej,
  jag har både rea och Nyårsklädselpanik ;-)Är på väg att klicka hem en Saxton Strap dress men blir så osäker på storleken. Jag tror att vi ser ungefär likadana ut - vilken storlek har du? Jag drar 70D i BH-storlek och tvekar mellan 1 och 2. Jag förstår om du inte vill lägga ut dina mått här men skulle bli så oändligt tacksam om du har tid och lust att mila mig: a-kh@live.se.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej vacker.

  Älskar ditt Sabo hänge från maken.
  Ljuvligt!
  Fick hem klänningen idag och jag ÄLSKAR den.
  Tusen tack för en bra affär!!
  Du får ta dig en titt hos mig då jag kommer lägga in bildbevis snart (:

  God fortsättning!

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER