måndag 20 december 2010

EFTERLYSNING!!

Ikväll tänkte jag passa på att efterlysa ett visst plagg som finaste Helena - Theodora letat hopplöst efter. Hon letar efter vackra T88 Dress, storleken ska vara 1. Om ni har den i någon av dessa storlekar i färgen CHOCOLATE kan ni maila direkt till henner på theodorasskafferi@hotmail.com.

Ha en fortsatt fin dag!!
KRAM!!
Odd Molly-holic

3 kommentarer:

 1. Det är en strl 1 jag letar efter så har ni en som ni vill sälja så maila mig på stört

  SvaraRadera
 2. Hej, jag köpte min rosa hos white för 50%. Då fanns det även bruna där...men det var ett tag sedan.
  Kanske finns de kvar. Lycka till!
  / Carina

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset. Ringde dit men alla var slut.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER