tisdag 14 december 2010

SJUKSTASSEN: KA-CHING WRAP + FONDA PANTS

Idag har jag varit hemma sjuk, riktigt dålig. Ändå har jag jobbat en hel del, kan tyvärr inte ta helt ledigt från mitt jobb. Fick fint paket från Campadre (7 jeans + fina vimplat från Oskar & Ellen). Kände mig otroligt sunkig, så framåt 17.00 tiden bestämde jag mig för att duscha och fräscha till mig något. Mjukisplagg men vackra sådana. Den här fina Ka-Ching wrap kommer från rara Carina på NANTUCKET.

Under har jag mina fina Fonda pants från förra säsongen.

Denna är i storlek 2 och den är normal i storlek/figurnära så man ska inte gå ner i storlek på denna.Nu ska jag bädda ner mig igen, nu när barnen är nattade. Behöver massor av sömn. Imorgon är det tillbaks till jobbet och en mängd saker som måste hanteras.
Väntar in en UNDERBAR julklapp från Malin på Deepfling (som jag handlat till mig själv). Denna har jag spanat in sen den kom ut i höstas och jag har velat ha den sedan dess. Enda plagget som jag blivit hopplöst förälskad i från första stund. Ha en fortsatt trevlig kväll!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Skickar en krya på dig kram!
  Hoppas du får sova gott.

  SvaraRadera
 2. Krya på dig! Mysigt med wrapen och fonda trousers.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Krya på dej :-)
  Åh, jag tror minsanna att jag måste prova en omlottskapelse :-) Ser himla fin ut :-)

  SvaraRadera
 4. Krya på dig! Jag har varit sjuk i min pyjamas - men jag hade nog mått bättre om jag också fräschat till mig!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Den kosta minuten jag trodde mig äga min Ka Ching var jag överlycklig - den är helt underbar och jag hoppas så att jag får tag i en ny som inte är defekt!
  Krya på dig!
  Om inte annat är du iaf Sveriges snyggaste klädda sjukling ; )
  Kramis

  SvaraRadera
 6. Snyggt klädd även som sjuk. Krya på dig gumman!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jättefin är du i wrapen. Härligt romantisk! Fick min igår och ljuvlig är den. Odd Molly måste ju vara de enda som kan få "plysh" att bli dressat. :-) Hoppas du kryar på dig snart
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER