onsdag 22 december 2010

MISSA INTE PROVRUMMETS ERBJUDANDE IDAG!!

Finnaste tunikan från PROVRUMMET idag!! Så fin och i den sköna kvalitén silke/bomull. 30% RABATT just idag! Sedan kan jag bara tipsa om att COUNTRY DREAMS har starta sin REA idag och Odd Mollysar reas till mellan 30-40%. Dessutom är PrimeBootsen nersatta med 20%.
Ha en fortsatt fin dag, nästsista jobbdagen innan jul.
Idag ska jag försöka visa upp lite förjulklappar som jag fått av mor och på julafton lovar jag visa upp makens UNDERBARA julklapp.
KRAM!!
Odd Molly-holic

1 kommentar:

  1. Hej! Du fina med din härliga blogg får gärna tipsa dina läsare om att Heppo.se också har rea på Primeboots nu, med 30 procent! De har dessutom fri frakt och bra returpolicy på 30 dgr! Köpte mina PB därifrån och är jättenöjd med deras service :) Litet tips som du får sprida om du vill :)
    Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER