fredag 10 december 2010

HÄR KOMMER BLUESKIES TIE DRESS I GREY!

Igår när jag var och provade alla fina Odd Mollysar som precis kommit in till TINTIN Style var jag särskilt ute efter att prova denna sötnos: Blueskies Tie dress i grey. Tyckte redan på produktbilderna att den såg spännande ut. Tyvärr var den aningen statiskt när jag provade den, hade först på mig ett par syntetleggings under som gjorde klänningen ULTRA statisk. Jag rekommenderar därför att man har underklänning eller underkjol i silke under istället ;-D
Jag älskar denna klänning! Dock är den som ni ser VÄLDIGT urringad och man kan gått dra upp eventuellt underlinne eller ha en lite högre underklänning under. Men detta ÄR en sexig klänning och jag gillar den. Vidden kommer mer till sin rätt när den inte är statisk ;-D Jag har en st 2 på mig och jag anser att den är normal till lite liten i storleken.Underbara detaljer, dock INGA broderier utan blomman mitt fram är ett tryck, därav säkert det något lägre priset jämfört med Odd Mollys klänningar för övrigt. Priset på denna ca 1.700 kronor.Men en ordentlig underkänning och en kavaj/svarta strumpbyxor kan denna även passa som en jobboutfit.


Sedan provade jag denna blus: Early Spring Blouse i Pink, st 1. Denna är RYMLIG! Man blir stor som ett hus i denna, inte den mest figursmickrande modell Odd Molly tillverkat.

Finna detaljer men jag känner mig bara jättestor i denna.
Hoppas ni har en bra fredag, har själv fått migrän och känner mig totalt sänkt!
Snart är det helg! Ska bli såååååå skönt.
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Å vad fin du var i blueskiesen! Har själv beställt en och hoppas den sitter lika fint på mig :-)
  Ha en superbra fredag
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Så fin den är? Och så fin du är!!!
  Kramar och ha en skön helg!

  SvaraRadera
 3. Hmmm...på dig ser den riktigt fin ut, jag har nästan avfärdat den. Kanske får tänka om...
  Ha en fin dag!
  Kramis
  Lindiloo

  SvaraRadera
 4. Tack för dina provningar!! Gråa klänningen på dig var superfin!
  Ha en förhoppningsvis sköön fredagskväll!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Den där klänningen måste se annorlunda ut i verkligheten. Jag tycker modellen är fin, men jag tycker att tyget över bysten ser så konstigt ut. Måste nog se klänningen i verkligheten innan jag kan gilla den./Lina

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER