söndag 5 december 2010

PROVBILDER PÅ FINA SOPHIE DRESS

Tänkte visa lite provbilder på den fina klänningen SOPHIE DRESS från PROVRUMMET. Jättefin och prisvärd klänning! Låter bilderna tala för sig själv.

Den är en storlek S och den är normal till liten i storlek. Är man mellan två storlekar skall man nog ta den större. Stretchig och figurnära i modellen. Vacker spets men något genomskinnlig....kan vara bra att ha en underklänning under.
Ha en fin söndag och hoppas den kommande veckan blir en bra vecka för er ALLA!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. jag tycker den är bedårande! Känns väldigt användbar!Kramar

  SvaraRadera
 2. Jisses så snyggt! Jag säger det igen, du är alltid snygg i det du tar på dig.
  Kram

  SvaraRadera
 3. DU är jättefin, men jag känner mig tveksam till klänningen. Ska ärmen vara så där? Åka upp liksom? Jag känner mig också tveksam till deras material. Köpte en Eugene blus och den är fin, men materialet är inte kul. Är denna också av sådant material?

  SvaraRadera
 4. Hej Anonym: Ja, samma typ av material och ja, det är en liten puffarm på denna. Smaken är olika! Jag gillar den och har inget problem med materialet.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER