måndag 20 december 2010

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - WISPY BLOUSE OCH TRI KNIT SJAL

Här kommer sjuklingens jobb-outfit idag. Ledigt och varmt. Fin kände jag mig i vilket fall som, ska man få lugninflammation kan man få det i stil ;-D Skämt åsido, så känns det som om slemhostan inte vill släppa, jag är tokförskyld låter som en bebis när jag försöker prata och vara "business like" och så har jag fått två anfall av vad jag antar är njurstenar....japp, livet leker. Som tur är väntar jag på fint paket men otroligt vackert innehåll....min julklapp till mig själv ;-D Får jag varit så duktig i år.

Snart börjar årets julrea, har ni spanat in något särskilt som ni ska försöka få tag på?
Nu kan jag säga att jag har SAMTLIGA mina "must have" i garderoben eller på väg till mig så någon REA-shopping lär det inte bli för min del....men man ska aldrig säga aldrig ;-D
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!
Odd Molly-holic

3 kommentarer:

 1. Krya din lilla stackars! Jobbigt när det är så långdraget. Väldans fin outfit trots att du är sjuk. Keep up the spirit : )
  Krya och kram!

  SvaraRadera
 2. He he, det krävs uppenbarligen en lady för att bära upp den blusen.
  Jag provade den i somras och såg ut som jag sålt smöret och tappat pengarna...

  SvaraRadera
 3. Inte roligt att vara sjuk denna tid på året. Hoppas det blir bättre, glöm inte bort att lyssna på kroppen och rå om den!

  Jag vill ha sjalen som du har på dig idag...har provat den flera gånger på OM-butiken så den ska knipas på rean :-)

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER