onsdag 15 december 2010

DAGENS OUTFIT - GLAZING CHECK TOP

Idag fryser jag som en toka, fryser ända in i märgen. Hade denna fina outfit på mig på jobbet idag och sedan hade jag mina 7 for all Mankind jeans (inköpta på Campadre för 700 kr) och min fina klocka från PROVRUMMET som är ljuvligt vacker. Dessutom hade jag mina vackra PrimeBoots i brunt (Testa) på mig till detta.

Under har jag mitt Odd Molly cupcake linne som skymtar fram.

Den här vackra tunikan köpte jag för länge sen och sedan var jag dum nog att returnera den. Har jagat denna sedan dess. Blev så glad när jag hittade den på Tradera för ett tag sen till ett bra pris, ett fynd faktiskt. 

Fina klockan hittade jag häromdagen på Provrummet och jag klickade hem denna direkt, för 350 kronor är detta ett FYND!


Ljuvligt informellt men ändå välklätt! Varmt, mysigt och kvinnligt. Älskar ärmen på denna tunika.
Denna är en storlek 1 och den sitter perfekt över kroppen men är något smal i armarna. Varför ska Odd Molly envisas med att göra plagg som är snäva över överarmarna???? jag har inte direkt världens biceps och ändå sitter den tajt.
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Den är ljuvlig den flanellblusen..superfin på dig! Ja, jag ångrar jag sålde min. Tittar ibland på T för o se om den dyker upp i min storlek.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej vännen

  Ja visst är allt snävt över armarna, jag frågade förra veckan på odd molly butiken, då sa Rara Ulla att allt är sytt efter karin som är bredaxlad och tunna armar.
  Jag tycker inte heller jag har stora armar, men måste välja 1 istället för 0 på många modeller då det blir trångt.
  Lika fin som vanligt.
  kram Cia

  SvaraRadera
 3. Ja, håller med. Många plagg får man avstå, bara för att ärmarna är så smala, för det är ju inte så att man har tjocka armar...hahhahh

  SvaraRadera
 4. Jättefin klocka! Visste inte att Provrummet sålde tillbehör.

  Blusen är också supersöt. har den i orange och såg den faktiskt på Tradera men avstod då. Mycket finare modell än årets flanellblusar.

  Hoppas allt är bra med dig. Du frös igår så jag hoppas inte du blivit sjuk idag.

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER