onsdag 22 december 2010

DAGENS PAKET: SWEET BRIER BLOUSE

Idag tänkte jag visa upp min fina Pre-Spring blus från Odd Molly, SWEET BRIER BLOUSE i Rose, storlek 2. Den är så vacker och faktiskt en blus som jag upptäckte ganska sent, tilltalade mig inte alls på produktbilderna men när jag väl provade denna föll jag direkt. Denna är beställd från Anna på COUNTRY DREAMS och levererades SUPERSNABBT! Är så nöjd med denna, LOVE IT!
Vackra detaljer överallt.

Favorithalsbandet från Thomas Sabo.


Älskar texten på denna blus.Visst är denna ljuvlig. Har nog aldrig handlat så är många plagg från Pre-Spring tidigare. Måste innebära en bra vår-och sommarkollektion ;-D
Snart får jag öppna och visa upp mina fina julklappar, dessutom har det blivit ett par Tradera fynd och ett REA-köp från utlandet. Måste tipsa om fin REA hos NINA B, 40%-50% på Odd Molly och även Hunkydory. Nu ska det vilas ett tag, är helt slut och jag jobbar heldag imorgon.
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Den var jättefin på dig. Vilken skillnad det är att se plaggen, "på riktigt".
  Har du gjort halsbandet själv? Helt underbart, med den lilla änglen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hua, vilket habegär du väcker!
  Den är såååååååå fin!!!
  Ha en fin kväll.
  Kram, L

  SvaraRadera
 3. Åh finns en i DEN rose! Helt fantastiskt fin med kontrastfärgen på spetsen!! Varför finns inte DEN färgen på fler ställen, vanligast är ju den som är mer blå... varför är det så måntro?
  Superduperfin!
  Kram Milla

  SvaraRadera
 4. Haha! Den där fick ju jag hem idag också, fast i chalk. Jag hade inte heller "sett" den i början av släppet men nu tycker jag den är bedårande!

  Ang Natalie Schuterman så hoppas jag att jag har koll när den startar. Det verkar ju finnas en massa kvar på 70% också, ser ju ibland på kändisbloggarna att de fyndar där också.

  Hojta gärna när det drar ihop sig eller om du redan nu vet.

  kram o God jul vännen!

  SvaraRadera
 5. Underbar blus mycket finare på dig än på produktionsbilderna. Har du din i stl 1??? Är den rymlig eller normal??
  Passar på att önska dig och din familj en riktigt God Jul!!!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 6. WOW, vad snygg!!! ... brunt och rosa är så vackert. Du är supersnygg i den.

  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 7. Jag är jättebesviken på Country Dreams. Jag returnerade 2 OM plagg för byte till annan strl. De fick returen den 20:e. Jag mailade hur gärna jag ville ha bytesvarorna innan jul. Hade de skickat direkt som returen kom hade jag haft kläderna till jul. Men så blev det inte...Jag är arg o ledsen! =(

  Kram/Greta

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER