torsdag 2 december 2010

IDAG ÄR DET EN UNDERBAR DAG!!!

Idag ska jag träffa min Odd Molly syster, SANNI BUS som jag helt enkelt avgudar!! Hon är en av de rakaste, smartaste, roligaste, kvinnor jag känner med en otrolig empati och samtidigt streetsmart. Idag ska vi träffas och strosa omkring och äta en bit mat på kvällen. Ska bli alldeles underbart, en batterieladdning som heter duga. Jag kan behöva det efter en lång, tuff jobbperiod.
Så här såg det ut föra gången vi träffades....hon lockade mig rakt in i WIGWAM fördärvet, innan denna träff ägde jag ingen Wigwam, 3 veckor efter mötet ägde jag tre stycken!!!!! HELT SJUKT, jag vet......
Just nu går jag dessutom och funderar på att köpa en riktig, liten smidig digital kamera som komplement till min iphone ;-D
Den här har jag fastnat för:

Canon IXUS 130
Någon som har denna som kan ge mig ett utlåtande? Vill ha en liten och smidig kamera.
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Måste bara säga att din bloggbaksida är den finaste jag sett hittills. Passar din sida med lite gammeldagsfärg.
  Älskar att följa din blogg och bli inspirerad. Har läst lite om dom inlägg du skriver om folk som retar sig på att du handlar. Jag känner samma agg mot mig för att jag har råd att köpa dessa underbara plagg. Känns som jag måste försvara mig och ljuga när jag har dom på mig när folk frågar.

  Ha en underbar jul och jag kommer att fortsätta följa din blogg dagligen.

  Hälsningar

  Sandra

  SvaraRadera
 2. Vad fint du har fått det här inne! Men duuuu blir ju helt rörd! TACK SNÄLLA FÖR DE VACKRA ORDEN!!!!!! Du är min alldeles speciella syster yster! <3

  SvaraRadera
 3. Ha så trevlig ikväll båda två! Tror ni är lika goa mysiga tjejer båda två!=)
  Jag har en CANON IXUS annan modell som ligger tusenlappen över denna och den är SUPERBRA!! Tror den här är minst lika bra=)

  Kramar till er båda!
  Adela

  SvaraRadera
 4. Så snyggt du har gjort på din blogg sida, denna passar så perfekt.

  Jag har hört att den ska vara en bra kamera.
  Själv köpte jag åt mig själv förra året i julklapp en Casio Exlim 10.1 och hittills har den funkat bra för mig. Men det var man själv vill ha ut av en kamera. Och så klart priset.

  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Flertalet av vännerna och jag har satsat på Canon Ixusar i olika versioner. Alla är mycket nöjda så förhoppningsvis uppfyller den även dina krav/önskemål. Lycka till med kamera köpet!
  /Maja

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER