söndag 26 december 2010

ANNADAG och REA-SHOPPING

Idag är det lugn och ro i hemmet. Storasyster och jag ska gå på Teater ikväll, bara mor och dotter aktivitet. Supermysigt. Nu på morgonen är det fin men ledig klädsel som gäller.
Förra årets Pre-Spring Tunika som jag då tyckte var alldeles för dyr när det begav sig. Sedan hittade jag denna på Tradera och då slog jag till. Ljuvligt vacker om än något stor i storlek 3 men den är väldigt snäv så storlek 2 var lite för tajt. Kjolen är även den inhandlad på Tradera till ett mycket bra pris, finns en hel del av dessa ute just nu till mycket bra priser.  
Blusen är väldigt vacker, synd bara att den är ofållad nertill....väldigt trist!!
Hur är det mer er andra. Känner en viss mättnad, känner mig inte alls sugen på att gå ut och trängas med folk och slåss om eventuella REA-plagg. Ne, mycket skönare att kunna surfa runt i datorn och ögonshoppa i webb-butikerna. Hade bestämt mig för att INTE rea-shoppa men så var jag inne på Miss Greta och där hittade jag ett plagg som jag letat efter och som jag varit beredd att inhandla till fullpris bara jag hittade det, nu var den där mitt framför näsan på mig till 30% rea....behöver jag säga mer....japp, jag trillade ditt.
Men det var ABSOLUT sista klicket......Absolut.
Nu ska det bli jullunch.
Hoppas ni alla har en mysig dag idag.
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Hur är kjolen i storlek?
  Titti

  SvaraRadera
 2. Säger detsamma, absolut inte rea-shopping för allt i livet! Förklaras dock delvis av att jag köpt en massa nya saker innan jul, väntar på paket och fått fina julklappar! Du är så fin! KRAMAR VÄNNEN!

  SvaraRadera
 3. Hej! När det kommer till reashopping - har nu snurrat runt bland webshopparna och det ser ut som om det är max 40%. Ni som näthandlar mycket - är det värt att ha lite is i magen och vänta, eller ska man slå till nu? Sätts priserna ner ännu mer, eller är det detta som gäller (är ute efter lite Mollysar - men det är dyyyyrt även på 40%-rea... 50 skulle inte vara så tokigt?!).

  Kram /Lisen

  SvaraRadera
 4. Såå fin du är!

  Ingen rea shopping här nu i alla fall. :)

  kram

  SvaraRadera
 5. Du är då vacker i detta! Den blusen är så underbart fin! Har kikat på den i några shopar som rear den och är så så sugen på den;)
  Ha en mysig jullunch nu=)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 6. Hej Anonym1: kjolen är ganska generös i storlek, man kan gå ner en storlek i denna, dock är underkjolen som medföljer normal till liten i storlek.

  Lisen: Det beror på. Populära Odd Molly, Hunkydory, by Malene Birger plagg går direkt på 30-40% REA de lite mer udda, dyrare plagg kan bli kvar och i bästa fall och eventuellt komma ner i pris, speciellt om man har en storlek 0 eller 1.Dock går aldrig ytterplaggen ner mer i pris än till 50%, oftast inte mer 40%. Jag chansar ALDRIG om det är ett plagg jag VERKLIGEN letat efter.
  Lycka till!!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Först och främst ett stort tack för din jättefina blogg! Väldigt inspirerande, inte bara din fina klädsmak och dina bilder, utan du blev den stora inspirationen för mig att själv börja blogga för snart en månad sen. Inte om kläder, utan om det som ligger mig varmt om hjärtat: mat och hudvård med så lite tillsatser som möjligt.
  Jag har tidigare mest läst här och kommenterat vid något enstaka tillfälle.
  Jag hittade samma tunika som du på Tradera, så det blev min julaftonsklädsel. Väldigt fin, men jag håller med om att det är tråkigt att den är ofållad, särskilt till det priset.
  Stor kram!

  SvaraRadera
 8. Hej, försökte kika in i din "webshop" men den verkar vara nere. jag letar efter en speciell tunika som jag tyvärr tyvärr iinte köpte när den fanns i affären. har eg inte sett den mer än vid ett par tillfällen på tradera, finns inte att få tag i ny tror jag. Den heter Puppa Silk Wraparound, kanske vet du vart man kan få tag på en sådan? Är det TrADERA som gäller för beg odd molly?

  mVH

  Sofia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER