onsdag 18 maj 2011

ANDAS DET INTE LITE DESPERATION?

Idag upptäckte jag att Campadre tillsammans med Odd Molly gått ut med en annons i Metro om den kommande kampanjen på fredag......detta andas lite desperation. Det måste verkligen vara fullt i lagren hos Odd Molly för tillfället.  Man har ju trots allt två relativt stora Outlet-butiker i Barkaby och Freeport som ju borde kunna hantera en hel del av dessa plagg. Kommer ni att "hänga på låset" eller känner ni er relativt mätta? Själv känner jag inget direkt sug efter att ha sett lite Preview. Några Fondor och Drama Coats har det skymtats och just dessa är inget jag direkt behöver i min överfulla garderob för tillfället.
Hur resonerar ni? Är ni inte mätta än? Själv känner jag lite som kloka Katinka skrivit i sin blogg att det just nu räcker med nya Odd Mollysar i min garderob. Jag har själv, vilket ni säkert märkt, börjat satsa mer på andra fina och ibland mer prisvärda märken att blanda och variera garderoben med. Till hösten kommer jag dock att köpa ett och annat Odd Molly plagg, men kanske inte lika många som tidigare säsonger, vi får se.
Ha nu en fortsatt fin dag!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Hejsa :)
  Jeg var også inde på Campadre for at se hvilke Molly'er de havde denne gang. Og jeg FORSTÅR altså bare ikke hvorfor det kun er modeller fra ældre kollektioner de sælger...? Dem har vi jo! Eller har haft ;)
  Som Katinka skriver, fint - men ikke for mig.

  Kram
  Annette

  SvaraRadera
 2. Jo, man undrar ju faktiskt lite hur mycket de egentligen har på lager... Och det ryktas om en utförsälning igen i Stockholm nu i slutet av maj. Har du hört något om det? Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Katinka!
  Jo, jag vet om att det kommer att vara en speciell VIP utförsäljning för specialinbjudna i slutet av maj men eftersom jag ändå inte kan gå på den har jag inte engagerat mig mer i detta. Det verkar som att det ligger lite mycket plagg i lager för tillfället. Massproduktion har sin baksida.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. De verkar ha stora restlager eftersom de trots allt har 2 stående outletbutiker och kör campadrekampanjer. Jag är övermätt så jag är ytterst tveksam till fler inköp innan höstens plagg. Är fortfarande besviken på kvaliteten och massproduktionen. Känns helt enkelt inte lika roligt längre. Underbart att du bloggar om fler märken, flera av dem är jag själv förtjust i och det blir lite bisarrt att bara ha OM i garderoben hi hi...
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag kommer absolut att kolla. Det kan finnas godbitar att fynda. Jag tycker att min garderob är ganska välbalanserad och blandad. Visst har jag mer än vad jag rent krasst behöver, men den är inte överfull med oanvända plagg.

  Så nej, jag är inte mätt än. Men jag kanske har sparat mer utrymme i magen... :)

  Kram.

  SvaraRadera
 6. Kommer absolut kolla in det. Kan också tipsa om en webshop som säljer Odd Molly för riktigt bra priser + fri frakt! checka in shoppinggalleria.se, har själv handlat där två gånger och fått snabb leverans.

  Kram
  Anna O

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER