torsdag 19 maj 2011

LJUVLIGASTE MAXIKLÄNNING FRÅN MILLE K

Idag tänkte jag visa upp den ljuvligaste maxiklänningen från MILLE K som är sommarens vackraste i mina ögon. Kan se mig i denna på semestern i sandaler, i höga klackar eller i Swedish Hasbeens. Kan tänka mig att klä ner den med en jeansjacka eller klä upp den med vackra accessoarer.
Handgjorda spetsar

Linnet som nu ser under kommer från Twist & Tango och är som gjord för klänningen.

Visst ser linnet nästan ut att höra ihop med klänningen?

Underbart lång även om man får se sig för så man inte snubblar på den när man går i trappor ;-D


Perfekt ihop med mina nya Swedish Hasbeen for H&M

Denna har jag köpt i min lokala butik ute i förorten och det är INTE många som säljer detta märke på nätet, TYVÄRR för det vackert och relativt sett prisvärt, inte billigt men prisvärt. Kläningen jag har på mig kostar t ex 1.495 kronor, vilket är hälften eller ännu mindre än vad en motsvarade Odd Molly klänning hade kostat.
Ha en underbar kväll! Nu ska jag vila mitt huvud, har otrolig huvudvärk idag och mår allmänt dåligt.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Underbart vacker och såååå somrig. Ser verkligen framför mig allt du föreslår att matcha med. Och linnet var ju verkligen som du säger som "en del av" klänningen.

  Ha en trevlig kväll fina du
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Hejsan

  så snygg, jag älskar långa klänningar.
  Man vänjer sig med hur man ska gå i maxi klänningar.
  Du passar perfekt i den, så himla snygg är den.
  Ha en fin Fredag
  krammiz
  Sussi

  SvaraRadera
 3. Hej ser att du inte satt in min kommentar. Jag är ledsen om den upplevdes som tyken, det var inte meningen. Det var inte menat som en pik om att du gillar mer volanger med åren. Jag jämförde bara med mig själv. Jag har börjat bli en riktig klänningstant med åren så det var inte menat som något negativt. Ibland blir det fel när man skriver saker istället för att säga dem. -Lena

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER