onsdag 4 maj 2011

SÖTNOSAR FRÅN PROVRUMMET

Idag har jag klickat hem dessa sötnosar från PROVRUMMET! Älskar deras fina och prisvärda plagg, dessutom har de fraktfritt/fira byten och blixtsnabb leverans, sådant GILLAS! Väntar nu med spänning på min fina Cheryl tunika i vitt som jag tror kommer att bli ljuvlig i sommar. Inför alla mina nyköp väntar en rejäl rensning. Har dessutom redan rensat en massa som jag lämnat in till insamling vilket också känns bra.
Finaste Gabrielle Dress i blått i storlek M (hoppas den inte är för stor)


och även fina FOY cardi i blått & vitt i storlek M även här. Gillar att man kan variera denna med hjälp av den stora säkerhetsnålen.

Gillar retromönstret och den fina spetsen på denna. Tror detta kommer att kunna användas på jobbet också när det blir varmt. Har ni några favoriter från Provrummet? Vilka är det?
Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Klänningen är jättesöt - jag funderar på den i korall. Även blusen i samma serie är intressant. Ska ta och åka förbi deras showroom imorgon och prova mig igenom godbitarna!
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Hej Nadia! ÅH vad jag blir avvis på dig som kan åka förbi deras Showroom ;-D Själv får jag invänta mitt paket och testa mig fram hemma.
  Blusen är också jättefin och jag är sugen på den i rosa också men snart spricker min garderob ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker den blusen är jättefin, fina ärmar. JAg känner mig alltid lite mer klädd (jobbmässigt) med liten ärm än ingen alls. Jag undrar vart Amie blouse tog vägen? den såg så söt ut....
  Du, som har sån fin koll på olika märken. Har du något tips om märken man ska titta extra efter i USA? Jag ska ju dit snart i juni, men har ju alls ingen koll på vilka kläder man ska titta efter. Min dotter som bor där shoppar ju på H&M och Forever21, inget för mig tror jag... Det enda jag kommer på att sportkläder, som jag gillar en hel del.
  kram Milla

  SvaraRadera
 4. Hej Milla! Jag ska också snart till USA (NY) och det ska bli en hel del shopping där då ;-D
  Märkena du ska fokusera på är de amerikanska t ex: Banana Republic, Donna Karen, Calvin Klein, Kate Spade, Ralph Lauren, Guess, GAP, Tory Burch (för kjucliga plagg, skor och väskor), etc....
  Lycka till!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Usch, skriver som en kratta....(Ljuvliga plagg....etc) skulle det ju stå. Marc jacobs, Michael Kors, etc, etc....finns många fina märken och så måste du bara inhandla lite SPANX (ljuvliga underplagg som formar kroppen, bättre än Maidenform tycker jag).
  KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Hejsa

  Selvom jeg bor i DK følger jeg hver dag med i din fine blog. Du har så mange fine prøvninger og jeg elsker alle dine billeder. Du har også gjort at jeg lærte Provrummet at kende, og det er jeg superglad for, de sender nemlig gerne til DK.
  Er spændt på at høre hvordan denne kjole er i størrelsen, så jeg ved hvad jeg skal bestille. Det er lidt dyrt i porto til Dk og også hvis jeg skal returnere. Så det skal helst passe. Du må også meget gerne skrive hvordan cardiganen er i str, den er jo superflot og et godt og billigt alternativ til OddMollys Grandma i den korte model.
  Jeg ville egentlig spørge dig hvodan Provrummets mammelukker er i str? Jeg så du havde købt både de hvide og de rosa og jeg ved ikke helt hvilke str jeg skal bestille?
  På forhånd tak og fortsat god onsdag

  Hilsen
  Mette, DK

  SvaraRadera
 7. Klänningen är ju ursöt och koftan också, ska in o kika på Provrummet nu.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej Mette! Jag har beställt mina i storlek M och de är ganska normala i storleken, om man vill att resåren ska sitta lite lösare upptill kan man gå upp en storlek. jag är själv en storlek 40/42 nertill (Stor rumpa som jag ;-) och M sitter bra men jag hade nog kunnat ha en storlek L och haft de lite ledigare i midjan, så det är en smaksak. Ta din normala storlek nertill. Lovar återkomma med en rapport om passform och storlekar så snart jag hunnit provat dessa senaste plagg ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera
 9. Jag beställde mameluckerna i vitt stl L, är normalt en L-XL tror att jag hade kunnat ha XL i dessa också, de är helt ljuvliga!!! Funderar på att beställa ett par i kahki också....mycket användbar modell..Provrummet har väldigt fina kläder i bra kvalite och till hyfsat pris!!!

  Änglakramar Maria

  SvaraRadera
 10. Tack för USA tipsen! Ralph Lauren har min 20åring fallit för. Finns massa outlets i Minneapolis där hon bor... men sen ska vi till Californien så vi får släpa runt. Tyvärr får man ju inte ta med hur mycket som helst hem i väskorna. Planerat köp är i alla fall Easytone (Reebok)skor och en Ipad2!
  kram Milla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER