fredag 20 maj 2011

ODD MOLLY PÅ CAMPADRE IDAG

Idag kommer Odd Molly på Campadre, in och kika vet jag även om jag tyvärr inte tror det blir några direkt kap. De flesta av plaggen har redan varit på REA så det är mest av ren nyfikenhet som jag ska in och titta men man vet aldrig, kanske kan det finnas någon efterlängtad goding där ;-D

Tyvärr kan jag inte få till fler bilderna.....men ni får en viss hum, eller hur?
MYCKET PLAGG var det och nu när jag precis varit inne så var det egentligen bara ETT plagg som jag verkligen är sugen på men som jag tyvärr fortfarande tycker är FÖR dyrt.
Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Har kollat Campadre en stund nu på morgonen och Oj! vad Odd Molly-plaggen försvinner snabbt! Det var alltså fler som ville handla än vad du trodde :-) Förstår att det är skinnjackan du är ute efter... Så snygg men så dyr! Ha en skön helg! Kram Mia

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER