måndag 23 maj 2011

TIPS! TESSA & MIMMI CLOGS FIRAR MORS DAG...

TESSA & MIMMI CLOGS har superfina träskor som jag själv har en del av hemma. Minst lika sköna som Swedish Hasbeens men betydligt snällare mot plånboken. Inför Mors-dag har de ett erbjudande om 25% rabatt på vissa utvalda modeller, bland annat de du ser här nedan och fler kan du se på deras blogg HÄR!Sedan har vi dessa cerisa sötnosar som inte är nedsatta men som bara är så ljuvliga i färgen, som en liten godispralin ;-D

Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Tack Kära Odd Molly Holic för din fantastiskt inspirerande blogg! Jag följer den varje dag sedan drygt ett år tillbaka, och gillar hur du mixar dyra kläder med lite enklare kläder. Jag förundras över hur du hinner med att underhålla en blogg på det fantastiska sätt du gör, arbeta och dessutom ha en familj och få tiden att räcka till, hur lyckas du med detta? Vilka fina Clogs du hittat, gillar de rosa bäst!
  //Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Anna: TACK RARA DU!!! Gillar själv de rosa bäst också ;-D
  Stjäler lite av min och makens gemensamma tid, skipar lunch ibland och annat dumt....hihihi, men försöker aldrig låte det gå utöver barnens tid, den är helig.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Hej Odd Molly-Holic!

  Jag instämmer i allt som Anna skriver ovan! Din blogg är inspirerande och jag läser den nästan dagligen, men kommenterar nästan aldrig, precis som du skriver i förra inlägget. Jag ser att vi har ungefär samma storlek du och jag, vilket är ovärderligt för mig som nätshoppar ofta. (Bor i och för sig i en medelstor stad med OM butik, men är ibland lite lat.... ) När du provar klänningar är det dock lite svårt, då jag inte vet hur lång du är. Jag är 1.62 och jag anar att du är längre.

  Tack för en fin blogg! Åsa

  SvaraRadera
 4. Hej igen!

  Vad lustigt... Tänkte precis önska lite mer sko inspiation från dig. Man ser ju sällan vad du har på fötterna till dina snygga outfits....

  Kram Charlotta

  SvaraRadera
 5. I'm sure I'm not the only reader from the UK that wishes we had the lovely range of clothes and shoes that you do. So here's one for UK clog lovers, www.lottafromstockholm.co.uk, great prices and free delivery. Louise xxx

  SvaraRadera
 6. Hej och tack för en mycket vacker och inspirerande blogg. Du visar mycket överdelar, jag saknar lite tips på underdelar. Vad har du till dina fina plagg? Du har mycket klänningar så jag antar att det blir mycket strumpbyxor, mamelucker klär mig inte alls.

  SvaraRadera
 7. Many thanks to Louise from UK that provided the link to www.lottafromstockholm.co.uk. I have already bought two pairs of clogs. I can recommend it, take a look at the Sale.
  PS. The delivery is not free outside UK. DS

  SvaraRadera
 8. I love the style on top that requires no buckling. In summer it is easiest to just slide in your foot.
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 9. Hej Åsa: tack fina du! Jag är 1,72 cm lång så något längre än dig ;-D

  Charlotta: Tack! Ska försöka bli bättre på att fota mina fötter ;-D

  Anonym 1: fokuserar sällan på underdelar då jag hatar byxor, ett nödvändigt ont för det mesta. Jag föredrar klänningar och kjolar som inte klämmer och sitter åt överallt ;-D Ska dock ta till mig ditt tips!

  Karen: Thank you for your nice comments which always make a difference and shines up my day ;-D

  KRAM!!!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER