lördag 14 maj 2011

EN FIN SOMRIG HUNKYDORY BLUS & BLOMMIGA HUNTERS

Denna sötnos följde med hem från by Leia d som för övrigt har 30% REA på alla sina fina vårjackor denna vecka. Älskar HunkyDorys vackra design och denna blus är en favorit redan. Har haft denna när jag pottat runt i trädgården idag och när jag lekt och när jag grillat och nu när jag ska titta på Melodifestivalen.
I trädgården har jag spatserat runt i dessa skönheter från Campadres Hunter kampanj för ett tag sedan.

Till och med insidan på dessa är ljuvlig!

Behöver jag tillägga att jag kommer att vara ute i trädgården MYCKET framöver ;-D
Strax ska HELA familjen (inklusive 4-åringen) bänka sig framför TV:n och heja på Sverige i Melodifestivalen (även om det ska erkännas att just "Popular" inte är min favorit).
Ha en fortsatt fin lördag!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Vilka underbara stövlar - man blir glad av att titta på dem!
  Ljuvliga spetsar och detaljer på blusen - den får jag nog jaga :-)
  Ha en fin kväll - kram!

  SvaraRadera
 2. Vilka ljuvligt somriga stövlar. Tyvärr missade jag dessa godbitar. Kram!

  SvaraRadera
 3. SÅ sur att jag inte kom ihåg Hunters kampanj förrän allt var slut... Dom är så söta!!!

  KRAMAR

  ps. Nu funkar rabattkoden i bloggen!

  SvaraRadera
 4. Påtar du i trädgården i en så fin blus? Är det inte lite galet? Själv trädgårdsarbetar jag i en skitig t-shirt :D, även om jag uppskattar att klä mig snyggt annars. Du måste vara Sveriges stiligaste trädgårdsarbetare!
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 5. Hej Sanna! Ja, men jag har en svart sliten vindjacka över så det var aldrig någon risk att den skulle bli skitig ;-D Orkade helt enkelt inte byta om när jag väl skulle fixa lite i trädgården;-D
  Kram!!

  SvaraRadera
 6. Ok då, du är förlåten tack vare skyddsjackan! ;-) Var rädd om dina juveler till kläder! En dag kommer dina barnbarn att rota i kartonger på vinden och bli alldeles saliga när de hittar dina vackra gamla kläder. Så gjorde jag en gång på min mormors vind, hittade gamla frackskjortor och klänning som jag gick omkring i i sjuttonårsåldern. :-D
  Kram kram
  //Sanna

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER