lördag 14 maj 2011

NEU LASH TEST & MER ELOUISE COBELL CARDI

Inspirerad av fina HILDE så bestämde jag mig för att prova den omtalade NEU LASH EYELINERN. Jag är en av dem som tappade mycket ögonfransar under mina graviditeter och jag har irriterat mig länge på att jag har så glesa ögonfransar. Det ska bli jättespännande att få testa.
Mina ögonfransar är ganska långa men de är tunna och få.

Imorgon lägger jag upp bilder EFTER 1 veckas användning så får ni se vad ni tycker.
Här kommer lite info om Neu Lash:
NeuLash fungerar så här: neuLash fungerar genom att stärka ögonfransarna och förlänga dess växtcykel så att ögonfransarna uppnår sin maximala längd under varje naturlig växtcykel.Inom ett par dagars användning börjar du märka av de närings och fuktbevarande effekterna av neuLash. Inom 2-4 veckor erfar de flesta användare en markant skillnad med fylligare fransar. För att uppnå bästa resultat så är det bara att använda produkten en gång om dagen på regelbunden basis,helst innan läggdags. Enkel att använda, lika enkelt som en "eyeliner". Efter att ha uppnått önskat resultat kan du använda den varannan dag. Om du slutar med neuLash helt och hållet kommer dina fransar att återgå till sitt normala ursprung under de kommande 60 dagarna. neuLash innehåller en synergiblandning av ingredienser,bland annat peptider,polypeptider,pentapeptider,vitaminer och andra näringsämnen som främjar hårväxt. Det innehåller också ett patentskyddat kosmetiskt aminosyrederivat utvecklat exclusivt för neuLash,och som hjälper till att "extraladda" de andra ingredienserna för att frigöra fransarnas möjlighet att utveckla sin maximala längd.


 
Denna är såååå fin, speciellt utan fransarna ;-D
Vet att Karen på Full Circle Star har en storlek 2 av denna skönhet på REA för ca 1.500 kronor (om någon skulle vara sugen ;-)


Det var inte en helt enkelt operation att ta bort fransarna, kanten går lätt upp och fransar sig ännu mer. Jag fick klippa när kanten och sedan fästa denna, mycket jobb men för min del var det värt det.

Ryggen på denna är nästan det bästa ;-D
Ha en underbar lördag!
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Jag är också jättenyfiken på Neu Lash. Verkar ju ge resultat vad jag förstått...Ska bli spännande att se hur det går för dig...

  Koftan är jättefin förresten :-)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Plötsligt förstod jag vad det var som var fel på min Kettle Cardigan! Det är ju fransarna jag inte gillar. Inspirerad av dig så har jag nu avlägsnat varenda frans och fram kom en helt underbar kofta.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER