fredag 6 maj 2011

TACK UNDERBARA LÄSARE!!!

Ni skulle bara veta hur ni har värmt mitt hjärta med alla era fina kommentarer som strömmat in igår och idag. Jag finner inte ord för att beskriva hur mycket det betyder för mig att veta att ni uppskattar och gillar bloggen OCH att ni dessutom tagit er tid att skriva en rad om er själva och beskriva vilka ni er som besöker mig. Det känns så underbart att veta att det är gammal som ung som hittar något här, som får inspiration även om ni alla inte alls har samma stil som jag själv. Ni ska veta att NI förgyller mina dagar och inspirerar mig till att fortsätta med bloggen även dagar då man är trött och sliten genom era fina kommentarer.
Ni är LJUVLIGA KVINNOR!! Tack för att ni tog er tid att svara och lämna en kommentar.
Ha en underbar fredag! Det ska jag ha idag nu när solen äntligen skiner igen.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Jättekul för oss läsare också att få en glimt av vilka vi är som läser! En härlig och salig blandning av mest "systrar" tror jag... :)

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER