tisdag 17 maj 2011

FINASTE UNDERPLAGGEN PÅ VÄG TILL MIG

Måste än en gång tipsa om fina Tina som har bloggen: UNIQUE och som är en fantastisk sömmerska. Hon syr upp finaste plaggen efter dina egna mått och till en rimlig peng. De här två fina underplaggen är på väg till mig och behöver jag säga att dessa kommer att användas flitigt under alla mina Odd Mollysar samt övriga märken.
Denna bilden är lånad av Tina själv som mailat mig bilder på mina plagg som är på väg ;-D
Hon tar ca 380-400 kronor för underkjolen beroende på model, spets och material & ca 500 kronor för det vackra linnet i det utförandet ni ser med vackra spetsar och fina detaljer. Kan varmt rekommendera Tina och jag lovar visa upp bilder på plaggen när de kommit.
Ha nu en underbar dag!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hon är jätteduktig och jag har redan köpt en svart underklänning Helouise av henne.

  Rekommenderas varmt!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina! Kan man välja färg? Skulle vilja ha en plommonlila :) Kram

  SvaraRadera
 3. För alla som har frågor ang. mina plagg från Unique, så mejla mig så tar vi det direkt utan att störa vår Kära Bloggerska =)))

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER