fredag 13 maj 2011

CHERYL DRESS FRÅN PROVRUMMET & REA FYND

Äntligen har den vackra Cheryl Dress från PROVRUMMET kommit, som jag har väntat på denna sötnos. Den är verkligen ljuvlig! Slog till på både den vita och den ljusrosa ;-D Sen vill jag visa den fina kombon med Cheryl dress och Ett Odd Molly REA fynd: Elouise Cobell Cardi ( i omarbetad version).
Här ser ni den vackra Cheryl Dress i storlek M, denna är normal i storlek och jag hade inte kunnat ha storlek S då min byst inte hade fått plats då.

Så fina detaljer och ljuvligt skön kvalité.


Här ser ni bilder på den vita varianten.


Maggie dress från Provrummet under.


Denna vackra Elouise Cobell Cardi i Rouge har jag tagit i storlek 2 från SKJORTAKUTEN. Missa inte att de just nu och även imorgon har 50% REA på alla sina varor!!!Här ser ni hur jag "omarbetat" denna vackra kofta. Japp, alla fransarna i kragdelen är BORTKLIPPTA! Har haft OTROLIGT svårt för fransarna i kradgelen men nu känns den perfekt!
Vad säger ni? Helgerån eller Praktiskt anpassning?

Ha nu en underbar fortsatt fredag kväll! Imorgon ska vi se om inläggen är tillbaka annars får jag försöka återskapa dessa.
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Hej

  Så utrolig fin den fra Provrummet er, den bør man jo nok eje.

  Og tusind tak for tipset om Skjortakuten. Jeg huskede det i aftes og fik bestilt 4 stk med 50% rabat. Så nu glæder jeg mig til en lækker pakke.

  Jeg synes bestemt ikke det gør noget at restyle og fjerne frynserne, kun skønt at man kan gøre tingene til helt sine egne.

  Rigtig god weekend

  Mette,DK

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Tänk att jag slås alltid av hur fint du kombinerar olika plagg....:-)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. MYCKET snyggare utan fransar! Jag hatar också dessa fransar som OM envisas med, men jag vågar inte klippa bort dem (rädd för att det ska synas eller att jag ska klippa fel) så jag låter hellre bli att köpa fransplagg. O jeansjackan blev jätteläcker. Va´ duktig o kreativ du är!!
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 4. Tänk att jag visste att du skulle beställa Cheryl i rosa och vitt! Tack vare att jag såg hur den satt på dig så beställde jag också M. Vi har samna smak och samma mått :-) tack för alla fina bilder och tips på snygga kombos!!

  SvaraRadera
 5. Vill först tacka för den fina kommentaren hos mig!! Tack gulliga du!!
  Jag har ju också Elouise koftan och jag kan tycka att fransarna stör lite ibland men jag skulle inte våga klippa bort de men samtidigt ser den mer städad ut så det skämmer inte alls.
  Klänningen är väldigt söt, måste in och kika på den!! Jag beställde nyss den långa Ami dress därifrån, kanske skulle komplettera med denna om den finns kvar... Ängeln på ärmen är ju helt bedårande!!
  Kram Ina

  SvaraRadera
 6. Hej Oddmollyholic.
  JAg har en fråga till dig eftersom du har så bra koll hur de olika plaggen förhåller sig när det gäller storlekarna... Har du hört om hur storlek 2 är i min dröm klänning patchwork emb... dress?/ Anneli

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER