söndag 8 maj 2011

CHERYL DRESS OCH AMY BLOUSE/DRESS HAR KOMMIT

Jag antar att ni inte missat att några efterlängade plagg från PROVRUMMET ÄNTLIGEN anlänt. Har själv förbokat Cheryl Dress och har även slagit till på Gabrielle Blouse, men kanske att det blir en vacker långklänning också som AMY DRESS. Det jag gillar med Provrummets plagg, förutom designen och den underbara snabba servicen, är att de har väldigt bra kvalite på sina plagg och till mycket rimliga priser.
Väntar in denna i den ljusrosa färgen.

Amie blouse har kommit in, liksom

Amie Top och

Amie Dress
Ser fram emot att få hem och prova Cheryl dress, denna har jag beställt i storlek S och jag hoppas den ska passa mig.
Återkommer lite senare med dagens Odd Molly Outfit!
Ha en underbar fredag i solen, här ska det solas, lekas i trädgården och sedan grillas ;-D
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER