måndag 16 maj 2011

MIMMI TOP FRÅN LOVEFOREVER

Tänkte jag skulle visa upp för er den vackra Mimmi Top från Lover Forever som jag beställt via CREATIVE LOUNGE och den finns i två andra färger också. Jag har en massa kombossar framför mig men idag visar jag den bara som den är och tillsammans med en kavaj och med användbara Canna Cardi.
Speciellt snyggt till ett par smala jeans, vita capribyxor eller smala tjockare leggings.


Den är verkligen kvinnlig och romantisk men om man kombinerar den tillsammans med en striktare kavaj tycker jag det blir en snygg brytning. Denna fina topp är verkligen prisvärd, tror den kostar kring 650 kr och i min lokala butik tog den slut på en vecka så jag blev glad när jag hittade den hos Creative Lounge.


Här tillsammans med Canna Cardi i rouge.
Ha en fortsatt fin måndag!
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Underbar top!! Passar dig o din garderob som handsken kan jag tänka mig! Jättefin!
    KRAM

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER