torsdag 5 maj 2011

JAG ÄR SÅÅÅÅÅ NYFIKEN.......

Käras bloggläsare, efter inspiration från vackra MALENAMI blev jag också nyfiken på att få lite mer reda på vem ni alla är som läser bloggen (någon gång/varje dag). Är ju så otroligt nyfiken av naturen och har länge undrat vilka ni är som brukar hälsä på hos mig här på bloggen. Min blogg är ju anonym men jag hoppas att ni ändå finner den personlig. Jag har valt anonymitet med hänsyn till mitt arbete och min familj. Modeintresset som ni ser avspeglas här på bloggen har funnits sedan jag var 15-16 år. Jag har även i min ungdom jobbat som model (om en ett mycket kort tag på ca 2 år). Min mormor älskade också mode och kläder och jag tror det är från henne som jag fått denna passion för vackra plagg. Skillnaden är att hon kunde skapa de mest fantastiska plagg själv, jag måste inhandla mina ;-D
Kan ni inte snälla skriva lite kort om er själva? Vilka ni är (även om ni inte skriver ut era namn), vad ni gör, hur gamla ni är och givetvis vad det är som lockar er till min blogg. Ni ska veta att de kommentarer jag får av er förgyller mina dagar.
Ha en fortsatt fin dag!!
KRAM!!

48 kommentarer:

 1. Tittar ofta in...

  Fyrabarnsmamma,fru och chef....Shoppingtokig bloggerska....

  Kram

  SvaraRadera
 2. Malenamis mamma5 maj 2011 kl. 17:49

  Mig så vet du och jag är här varje dag och har varit det från allra första början.
  Blir alltid lika glad av att kika in hos vackra dig.
  Hoppas att vi får träffas på riktigt nån dag!
  Kram från Finland!

  SvaraRadera
 3. En till med fyra barn. Läser varje vecka i din blogg!

  SvaraRadera
 4. Mitt i medelåldern, 47 år med man och hemmavarande tre barn (+ flickvän). Behöver snygga kläder i jobbet och uppskattar alla dina fina bilder och bra tips.

  SvaraRadera
 5. Tittar in här ganska ofta ( det är ju jag med skitkameran ) ;-)
  42 år, bor i Skåne. Två vuxna töser har jag. ( 20 & 24 år )
  Jobbar på helgerna bara, så det blir mycket surfande i veckorna :-)

  SvaraRadera
 6. Jag är en 32 årig tjej med make och en son på 4 år. Älskar att shoppa kläder av olika märken. Bor i Norrland så det mesta måste handlas på nätet vilket din blogg inpirerar och ger tips till.

  Tack

  Hälsningar

  Tjejen i norrland

  SvaraRadera
 7. Hopplös romantiker som älskar klänningar och vida kjolar. Har suktat efter OM under åren som student och har äntligen fått råd att köpa ett och annat plagg nu när studietiden är över. Går ändå oftast i jeans och t-shirt till vardags då jag byter till operationspyjamas så snart jag kommit till jobbet. Njuter av att klä mig fint lediga dagar och drar med vännerna på långa shoppingrundor under helgerna. Har tack och lov en förstående pojkvän :)

  SvaraRadera
 8. Kollar in en runda var eller varannan dag hos dig.
  43 år, tre barn och gillar tips och jämförelser mellan dyrt och billigt. Är inte riktigt så romantisk i stilen som du men hittar ändå många trevliga och bra tips. Keep up the good work :)

  SvaraRadera
 9. Hej på dig =)

  Tittar dagligen in till dig. Tack för all inspiration & alla tips - budget som lyx!!

  Florist, mamma till 2 tonåringar, gift, änglasömmerska(!!) som älskar mode & inredning.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 10. 42-årig gift tvåbarns mamma, arbetar som sjuksköterska! Gillar dina tips! Har följt dig ca 1 år :-))

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Jag kollar din blogg så gott som dagligen. Är 40 år, journalist och chef, har två barn, bor i mindre stad vid ostkusten. Har blivit mer intresserad av kläder på senare år, framför allt av att hitta kläder som känns som jag och som inte bara är "slit och släng". Kollar gärna efter ekologiska material. Hittade till exempel de fina yogakläderna Happy Budha genom din blogg då du visade bilder från någon visning. De är gjorda av hampa. Att följa din blogg ger inspiration, tips och är roligt helt enkelt.
  Varma hälsningar

  SvaraRadera
 12. Lindi Loo här - jag har ju din blogg i min rulla så jag läser varje inlägg du gör :) Jag älskar dina provningar med dess bilder och raka kommentarer.
  Småbarnsmamma boendes i Sthlm som hoppat av modeindustrin efter 8 år i den svängen som inköpare och hoppar på läraryrket istället. (Tillbaks till jorden mao...)

  Kramis!

  SvaraRadera
 13. Milla här, följer din blogg på bloglovin sen nåt år... och fått så mycket inspiration. Jag är 46 år, gift, har min 20 åring i USA och 18-åring hemma... Jobbar på stora ITföretaget men massor hemma på distnas, så jag har inte användning av massa fina kläder tyvärr men har alltid varit blus och kjol tjejen. Bloggar om ditt och datt i livet.
  TACK för inspirationen om kommande på Provrummet. DÄR var ju Amie blusen, ÅH! Visst blir man nyfiken på vem du är mer men det är absolut inte DET som är det viktiga i din blogg, det är allt du förmedlar genom den på ett oerhört generöst sätt. Tack för all härlig inspiration! kram Milla

  SvaraRadera
 14. Kvinna på 40+, maka, mamma till två barn, sömmerska och grundare till egna märket unique. Tittar in till dig några gånger i veckan, då tid finns. Inspireras utav allt vackert du bär.

  SvaraRadera
 15. Hej hej!
  34-årig tjej med sambo och två barn som bor utanför Stockholm. Kikar in dagligen men kommenterar i stort sätt aldrig. Äger inte ett enda Odd Molly plagg men gillar dina fynd-tips av andra märken, tycker det är kul med mixen du har!
  Älskar kläder och köper mest på Lindex, H&M och Åhléns. Gillar budget. :)

  // Jenny

  SvaraRadera
 16. Hej!
  Jag är en kvinna på 45 år, har två tonårspojkar och underbar man. Älskar mitt arbete som personalchef, arbetar mycket men försöker ha en balans mellan arbete och fritid. Bor i en småstad i södra Sverige. Älskar Odd Molly, Chillnorway men trivs också i mer strikta kläder. Gillar att shoppa och handlar mycket på nätet, har svårt för att sälja och därför bågnar garderoberna...
  Älskar din blogg för att du ger ett vackert skimmer åt de kläder du bär!!! Så fina bilder och härliga kommentarer. Besöker din blogg nästan dagligen, men kommenterar tyvärr alldeles för sällan. Ska bättra mig, jag inser ju att kommentarer ger näring till nya inlägg.
  Tack för din inspirerande blogg!
  Helena

  SvaraRadera
 17. 31-årig skånefru med en 6-åring och en 3-åring, jobbar på Lindex och drömmer om att ha en shoppingbudget som du, och att någon gång få äga ett OM-plagg:0)
  Är har inne och kikar och njuter av dina fina kläder minst en gång om dagen sedan ett par månader tillbaka!!!

  Therése

  SvaraRadera
 18. Hejsan!
  39-årig tjej, gift och har 2 små barn. Bor i ett hus och arbetar som IVA-sjusköterska med nyfödda sjuka barn och för tidigt födda barn. Ett arbete som jag älskar! (kanske inte alltid...har också en del jobbiga stunder men det positiva överväger)
  Har inte varit så intresserad av mode förrän de sista åren då jag fick upp ögonen för OM, hittade din blogg för ca 2 år sedan. Just nu köper jag mer Cream, NoaNoa men mest Lindex, Indiska, Joy, har blivit mycket svag för vitt, rosa, spetsar, volanger (får dock inte bli för "gulligt", lagom är bäst. Gillar din klädstil och blir inspirerad av din blogg, läser den nästan varje dag.
  Kramar

  SvaraRadera
 19. Hej! Upptäckte Odd Molly för ca 5 år sen och blir mer och mer beroende, men har även andra märken som t ex Culture och Cream. Älskar mode och shopping och inspireras ofta av dina vackra bilder. Tack!

  SvaraRadera
 20. Jag är 37 år, mamma till två barn, gift med en underbar man och kvinna i karriären (chef i privat näringsliv). Älskar Odd Molly och har gjort det sedan jag köpte mitt första Mollyplagg 2004. Hinner inte blogga men följer några bloggar och tittar ofta in hos dig. Du inspirerar mig framförallt i att hitta fina kombinationer för Odd Molly-plagg som fungerar på jobbet. Fortsätt med det! Tycker inte att det är något problem att du är anonym, jag skulle resonera lika om jag var du. Tack för en toppenblogg!

  SvaraRadera
 21. Varje dag en ny "out-fit"....noggrannt uttänkt så inspiration behövs!!
  Förutom mode så är resor till nära o fjärran länder min passion...och så lilla första barn-barnet snart 6 månader förstås!
  Titti i Norrland

  SvaraRadera
 22. 34-årig småbarnsmamma till 2 som just nu försöker komma på vad jag vill göra i resten av mitt liv. Gillar att kolla in alla underbara kombinationer du visar upp även om jag inte själv har ekonomin att köpa så mycket fina kläder som jag skulle vilja.

  SvaraRadera
 23. 33-årig glad Skånetjej som lever med man o 20-mån son. Tittar inom din blogg varje dag sedan några månader, kommenterar lite sporadiskt men älskar dina bilder och din stil! Är mycket förtjust i OM-kläder men gillar även Cream och Provrummet.se-stuket. Har varit kraftigt överviktig och enbart kunnat shoppa på avdelningarna för större stl på KappAhl o Lindex och njuter nu i fulla drag av att gått ner en bit i vikt och kan ha en del OM-plagg i stl 4.

  SvaraRadera
 24. Hej!
  Följer din blogg sen jag hamnade i Odd Molly träsket förra året.
  Du ger mig inspiration :)
  Själv är jag en 2 barnsmamma bosatt i Skåne. försöker kombinera karriär med barn och allt vad det innebär, inte lätt men en häftig resa!
  Kram!

  SvaraRadera
 25. Hej,
  Jag är en 44-årig 3 barnsmamma som är lagom besatt av Odd Molly sedan flera år tillbaka. Arbetar på flygbolag och har eget företag, en syatelje. Bor i Sthlm. Jag har läst din blogg sedan några månader tillbaka och tycker det är fina inspirerande bilder och en härlig blandning mellan OM och andra märken.
  Hälsningar
  Annelii

  SvaraRadera
 26. Hej, jag hittade till din blogg via Provrummet där jag handlar en hel del plagg. Jag fick upp ögonen för OM tack vare dig. Jag kände så klart till OM sedan tidigare men inte brytt mig så mycket. Nu är jag helt fast i OM träsket :-) Har investerat i massor av plagg på Tradera och nätbutiker vilket känns i plånboken:-) Jag är 49, gift och har två döttrar som bor hemma. Jag jobbar inom IT branschen. Har fått en del kommentarer på jobbet om mina OM kläder att de är för dyra och kanske borde passa någon yngre bättre. När jag dessutom läste att du ledsnat på OM och sedan Solsidans vinkling av OM så började jag tvivla om jag hade investerat i alla dessa plagg i onödan. Jag älskar dessa vackara plagg och kommer fortsätta använda dem (tror jag) fast jag känner mig väldigt osäker om jag är inne eller helt ute i Stockholm när jag bär OM. Tack för en oerhört vacker, stilren och inspirerande blogg. Många bloggar är alldeles för röriga.

  SvaraRadera
 27. Hej!

  Tittar in hos dig mest varje dag och jag tycker mycket om din blogg och din stil.
  Jag är präst i Svenska kyrkan i en liten stad, tre nu vuxna barn från ett tidigare äktenskap med C, polis. Är nu omgift med S. kyrkoherde i en liten pålandetförsamling. Kanske har jag fått mitt intresse för kläder av min farmor som var damskräddare och innehavare av ortens modebutik. Farmor var även syslöjdslärare, ordförande i ortens samtliga föreningar och pimplade fisk. Jag har sedan jag var liten samlat på antikviteter och vintagekläder. Ser gärna konst och reser med S. till Venedig.
  Det var lite om mig.

  Kram från Eva

  SvaraRadera
 28. Hej! Uppskattar verkligen din blogg
  dina tips om olika märken , om hur dom sitter mm.Besöker din blogg oftast varje dag för att njuta .55-årig klädglad göteborska

  SvaraRadera
 29. Jag tittar in på din blogg varje dag och får många tips på underbart vackra kläder! Så inspirerande!
  Jag är snart 29 år och ganska nybliven mamma till en underbar liten pojke på 6 mån. När jag inte är mammaledig så jobbar jag på en bank här i Skåne.
  Hittade din blogg av en slump för något år sedan när jag skulle visa min man ett Odd Molly plagg som jag önskade mig i julklapp ;-) Sen dess är jag fast och kommer fortsätta läsa din fina blogg!
  Kram

  SvaraRadera
 30. Jag är en 29 årig tös, gift med en härrlig karl och bor i Finland.;) Gissa vem?;) Jag har följt dig från första början och ojat mig framför datorn då jag uppskattat beundrat den ena vackra kreationen till den andra! Har också nickat och hållit med i dina lite djupare inlägg - ibland gråtit en skvätt.. eller flera. DU förgyller mina dagar och jag räknas till de lyckligt lottade som har fått njuta av ditt sällskap.
  Hoppas du har ett riktigt härligt veckoslut, vännen!
  Med Sol, M

  SvaraRadera
 31. Jag tycker om vackra kläder precis som du, därför tittar jag in hos dig titt som tätt. Är 35 år och bor i Göteborg tillsammans med min sambo. Arbetar som lärare och ägnar fritiden åt att umgås med vänner, shoppa försöka motionera och hinna njuta. En hel del tid går till att läsa Odd Mollybloggar, men jag är ännu lite för feg för att starta en egen blogg. Har faktiskt shoppat ett plagg av dig från Tradera en gång. Du är en stor inspiration och det var via din blogg jag upptäckte alla de andra Odd Mollybloggarna. Tack!!!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 32. Hej! Är en sjuksköterska på 35 år, gift och har 2 mindre barn. Har alltid gillat Odd Molly men intresset för dessa vackra plagg har ökat m åren, inköpen likaså, i takt med att vi fått det bättre ställt kanske då de ju kostar en del. Alltid varit modeintresserad och med det mode som råder nu m spetsar, romantik , vackra sjalar och underklänningar så känns det på nåt vis som jag "hittat hem" modemässigt, älskar allt i rådande mode. Gillar CN hemma till vardags o mys, Branting är en annan favorit. Blandar billigt o dyrt och min garderob är ständigt fullproppad, på gott och ont. Helst skulle jag vilja ha ett arbete där jag fick användn för fina kläder...Hittade din blogg via google på OM och tittar in regelbundet. Fina provningar och en härlig blandning av budget och lyx, tack!

  Annelie

  SvaraRadera
 33. Hejsan

  Din blogg fann jag bara av en händelse det var en annan bloggare som tipsade och då tänkte jag men den blogg kan jag ju kicka in.
  Och jag fastnade för de vackra bilderna som du ger av kläderna samt tips på ny utkomna kläder. Mycket bra tycker jag. Men vem är jag, jo jag är en 4 barnsmamma 40+, utan blogg kanske kommer längre fram, bor i Norrbotten & har älven utanför sovrumsfönstret. Nära naturen. Älgar & renar kommer gärna och hälsar på.
  Jag läser din blogg varje dag, kanske inte ger en kommentar varje gång.

  Ha en fin fredag
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 34. Hej,

  Jeanette är jag och jag hittade hit från nån blogg som jag inte kommer ihåg. 40 år och mamma till en son på 18 och två döttrar, 15 och 10.
  Jag älskar OM men har inte köpt så många plagg.
  Tycker om att titta på dina fina kläder.

  Ha en trevlig helg
  Jeanette

  SvaraRadera
 35. Hej fina Odd Mollyholic!

  Gillar din fina blogg skarpt och brukar titta in så gott som dagligen sedan förra sommaren. Jag är en 37 år gammal kvinna. Stolt mamma till två små tjejer, sambo till en fantastisk man och jobbar som affärsjurist i centrala Stockholm. Älskar snygga kläder och har gjort det så länge jag minns!

  Kram Lex Molly

  SvaraRadera
 36. Hej Hopp!!
  Jag har blivit beroende av din blogg ;-)
  Jag är en 28 årig tjej som för närvarande är hemma med min 3-månaders son. Älskar OM men har inte råd att köpa ett endaste plagg!
  Det första jag och Pelle gör när vi går upp är att koka en kopp kaffe och kika in hos dig ;-) Pelle lägger sig i gymet och pratar med leksakerna så mamma kan läsa ostört...
  Sen leker och myser vi hela dagarna. Du ger mig sån inspiration och livsglädje så jag riktigt längtar tills det blir morgon igen så jag får hälsa på i din värld med min kaffekopp...TACK!!! <3

  SvaraRadera
 37. Hej Anna heter
  Följer din blogg ( trots att jag inte äger ett Molly plagg :-) )
  Älskar dina snygga combosar !! gillar skarpt att du blandar skönhet-mode och ger budget tips
  Kram från Anna i Lysekil

  SvaraRadera
 38. Hej, jag heter Jenny och är 30 år och har följt din blogg ett tag. Blir inspirerad av dina köp och provningar, hittade bland annat provrummet via dig och är fast där. Har också beställt den nya fina koftan därifrån nu :-) Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
 39. Oj vad många svar du fått..jättekul!!
  Har ju följt din blogg i princip sedan du startade den o vi har träffats på OM i STHLM förra våren. Tittar regelbundet in hos dig, kommenterar lite då o då.
  Fyllda 50, bosatt i Borgholm sedan 30 åt tillbaka men skall flytta till min barndomstad (GBG) på sensommaren. Känns ofattbart lämna denna ö efter så lång tid.
  Gillar dig o din blogg väldigt mycket!!
  Trevlig helg!
  KRAM

  SvaraRadera
 40. Hej!
  Jag är en mollymormor i mina bästa år med fyra fantastiska barnbarn.
  Klädtokig har jag alltid varit och det har verkligen inte minskat med åldern, som jag högaktningsvis struntar i när jag väljer kläder.
  Jag träffade dig som hastigast i OM-butiken när du provade den röda kappan, så vacker på dig liksam allt annat!
  Kram

  SvaraRadera
 41. Jag tycker du är en positiv själ som delar med dig av dig själv..samt att ajg gillar och inspireras av din klädsmak..tack att du orkar engagera dig...

  SvaraRadera
 42. Anna heter jag
  Är en 40årig skånetös. Mamma till en 14 åring o en 4åring. Är tjänstledig förskollärare nu för att under några år arbeta som personlig assistent åt min 4åring. När han är på förskolan bloggar jag runt bla till dig.
  Har sedan lite mindre än 2år varit biten av OM, men det jag gillar med din blogg är just blandningen av olika märken. Dyrare o billigare i en salig blandning. DET tycker jag är toppen.

  SvaraRadera
 43. Sometimes I check your blog later than others because I live in Canada and I am just waking up when you are ending your day. I am a mother of 3 sons that was a fashion buyer over 20 years ago and my love for Odd Molly has led me to open a webshop now that my children are grown.
  I love to shop for everything from clothing to furniture and I embrace feminine style probably because I am always surrounded by males.
  I love reading your blog and seeing you in your very feminine outfits. You have a wonderful sense of style and give such good tips on how to put things together.
  Keep doing what you do and I will continue to follow your blog.
  Stor Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 44. Snart 40-årig tvåbarnsmamma och bor norr om Sthlm. Gift med världens bästa make som skött två barn, sjuk fru och startat flera företag, samtidigt & helt själv. Är akademiker och egenföretagare men fn tyvärr fullt sysselsatt med att försöka bli frisk(are) från en svår neuro-immun sjukdom som gjort att jag tvingats sälja mitt företag.

  Din blogg hittade jag för ett drygt år sedan. Älskar din stil och vackra bilder! Själv är jag en klänningstyp och blandar gärna billigt och dyrt. Älskar allt från Branting, Provrummet, Hasbeens, Desigual och OM till saint tropez, lindex & HM! Ekonomin räcker inte till dyra märken men jag önskar mig ofta kläder i present och har fått ärva flera OM av syster som hakade på OM-trenden från start. Shopping sköter jag via nätet och har hittat massa bra webshoppar via dig!

  Trots att jag idag sällan tar mig utanför dörren behöver jag känna mig fin. Lite rouge och en klänning gör att jag känner mig piggare och friskare! Det är bästa medicinen för mig! Därför försöker jag att fixa till mig, de dagar jag kan, även om ingen annan ser mig. Om jag måste ligga raklång största delen av dygnet vill jag göra det med stil... :) annars deppar jag ihop...

  TACK för att du förgyller min dag!

  SvaraRadera
 45. 45-årig sjuksköterska boende i mellansverige. Har man och två tonårssöner. Är sedan flera år OM-frälst och känner att jag äntligen hittat hem i garderoben med dessa underbara plagg. Jag inspireras mycket av din blogg som jag läser via Bloglovin varje dag. Så jag återkommer och tackar djupast för en inspirerande och vacker blogg. STOR Kram!

  SvaraRadera
 46. Härlig blogg med härlig inspiration! Är en 47 årig tvåbarnsmamma i norrland som började läsa din blogg förra året när jag var mammaledig. Och hade upptäckt OM. Läser mest vare dag.

  SvaraRadera
 47. Hej!

  Läser din blogg dagligen.Fyllde nyligen 40,sedan 14 år tillbaka bor i Skåne (kommer från Polen), två barn 4 resp 10 år. Jobbar inom vården. Älskar kläder, inte minst OM :) Äger några underbara plagg och kämpar för att kunna köpa mer :) om ekonomi tillåter. Mina vänner tycker att jag är tokig då köper så dyra kläder men ...jag bara ALSKAR OM så... Tur att man kan fynda på Blocket;har hänt att jag hade tur annars sparar jag.

  Kram på Dig!

  SvaraRadera
 48. Jag brukar titta in på din blogg, jag hamnade här via någon annan blogg men kommer inte ihåg vilken.
  Jag är mamma till 3 vuxna barn och tycker om att shoppa och bära vackra, bekväma kläder, dyra som billiga. Jag tycker mycket om Odd Molly plaggen.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER