lördag 7 maj 2011

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT PÅ INVIGNINGSFEST

Idag när jag var och hälsade på Mimmi som har den ljuvliga butiken by Leia d på Ekerö OCH på nätet. Ville vara lite extra fin men ändå lördagsledig. Valet föll på Hook Up dress med Wunder Lace Underdress. Kände mig otroligt fin.

Idag var det även invigning av Lotta Lotta Coat (för detta året). Kvinnligare ytterplagg finns bara inte ;-D

Hoppas ni har haft en lika underbar lördag som jag i solen.
Sen måste jag bara få tacka än en gång för alla era fina kommentarer om vilka ni er som läser bloggen, ni kan tro att ni berört mig och jag har fällt en tår över era kommentarer. Ni berör mig.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag är ett nytt fan av din blogg och måste bara ge dig massor av komplimanger. Älskar din stil och uppskattar verkligen hur du visar kläderna. Skulle vilja veta hur lång du är och övriga mått. Jag använder dina foton lite som provdocka eftersom det är så mycket lättare att få en uppfattning om storlekar och hur plagget sitter på dig än i webshoparnas bilder. Du inspirerar mig och jag har shoppat många plagg tack vare din blogg den sista tiden. Tack!

  SvaraRadera
 2. Du är jättesnygg! Både i Hockupen och den fina kappan :) Är så sugen på den fast i military.
  Vill också passa på att presentera mig hann inte med det innan. Jag är mamma till två unga vuxna barn, bor i Göteborg med barnen (min äldsta på hemifrån) och mina katter. Är 46 år. Tittar in på din blogg varje dag :) Ibland kommenterar jag, ibland bara läser jag och inspireras jag av din fina blogg. Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Anonym: Jag är 1,72 cm lång har ca 92 cm i bystmått, ca 76 cm i midjemått och ca 102 cm i höftmått/stuss. Jag är en normal storlek 38 upptill och ca 40-42 nertill.
  Ha en fortsatt fin söndag och tack för komplimangen!

  SvaraRadera
 4. Hejsan

  Så snygg klänning!!!

  Krammiz
  Sussi

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER