fredag 20 maj 2011

VECKANS BUDGETTIPS & DAGENS

Idag tänkte jag bjuda på lite budgetinspiration. Var inne en sväng på min lunch på BikBok och hittade massor av fina plagg även för den mer mogna kvinnan ;-D Tänkte även bjuda på min dagens som inte är något vidare glamouröst med som är praktiskt och bekvämt. Dessutom vill jag bara påpeka att har man tykna, otrevliga kommentarer så behöver man inte lägga ner den energin på att skriva ner dessa, jag kommer inte att ge dessa utrymme í bloggen. Negativ energi finns det för mycket av redan här i världen.
Vacker klassisk spetsklänning från BikBok för 799 kronor. Ett kap om ni frågar mig. Väldigt "Audrey Hepburn". Ska jaga den i min storlek. Här provar jag storlek S där jag inte lyckades få upp dragkedjan i ryggen, men vacker är den och tidlös.


Fodrar med ljus satängtyg och under har jag min Lacie Strap dress från Odd Molly mest för att jag råkade ha den under vid provningen.

Vacker spetsklänning/tunika även denna låg kring 400 kronor.


Grekisk gudinneklänning med vackra draperingar och fina detaljer.


Sist en vacker spetsklänning som är snyggast till studenten med ljus underklänning och bara ben.


Dagens blev Ka-Ching Plain dress från Odd Molly med Lacie Strap dress under och svarta strumpbyxor.

Förresten så avbeställde jag faktiskt mitt Campadre klick, kände att jag inför kommande resor till utlandet hellre ska spara och se vad jag kan hitta där så det vackra dyra plagget får vänta. Någon gång ska den bli min men inte denna gången.
Ha nu en fin fredag och en härlig helg!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Vad fin den svarta översta klänningen var! Och bra pris. Får dock för mig att Bikbok är små i storlekarna och passar kanske inte en bastant dam som jag ;-)

  kram

  SvaraRadera
 2. Åhh vad fina kläder, du lyckas alltid hitta guldkorn du !!
  Ha det gott
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 3. Hejhej! Sitter här och kikar runt lite på bloggar. Inne på denna bloggen, www.gretaoanna.blogspot.com hittar jag en bild på dig när du provar ett love forever linne.... Du kansker redan vet?

  Kramis

  SvaraRadera
 4. Hej Christina! TACK för ditt tips! Visste definitivt INTE om det. Har lämnat en kommentar hos dem och hoppas de snart tar bort bilden eller åtminstone länkar. Fräckt att bara ta andras bilder!!!
  Kram!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER