lördag 14 maj 2011

NEU LASH TEST VECKA 1

Här kommer lite före och efter bilder efter att ha testat NEU LASH i en vecka. Jag ska erkänna att jag de första tre dagar hade en ganska otrevlig och stickande känsla där jag applicerat eye linern men som tur var har detta försvunnit. Jag har varit ytterst skeptisk till dessa produkter och var till slut tvungen att testa själv. Neu Lash kostar ju en hel del så man vill ju vara säker på resultatet.


Förre                                                                                                 Efter 1 vecka


Här kan ni se hur det ser ut framifrån. Den till vänster är ursprungliga ögonfransarna och den till höger efter 1 veckas användning. Visst sysn det är förändring? Jag upplever den och dessutom har jag inte tappat en enda ögonfrans när jag sminkar av mig på kvällen sen jag började med behandlingen. Här har det dessutom bara gått 6 dagar och inte en hel vecka dessutom.
Ska bli spännande att se hur stor förändringen blir efter en månad ;-D
Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER