tisdag 24 maj 2011

BE CAREFUL WHAT YOU ASK FOR.....

Cause you might just get it....
Tack för alla era konstruktiva och ärliga kommentarer igår. Inser hur viktigt samspelet mellan bloggare och läsare är för att man ska kunna skapa en dialog istället för att hålla en ensidig monolog. Katinka har ju gåvan att kunna skriva skarpa och välformulerade inlägg, ett av dessa med liknande tankar hittar ni HÄR. Den går på djupet och tar upp många av de frågeställningar man som bloggare brottas med: hur personlig kan jag vara (utan att bli privat), hur mycket orkar jag ge av mig själv till bloggen, hur ska jag kommunicera och inbjuda läsarna till ett samspel, etc. Jag får helt enkelt inse att jag varken har tid eller den ambitionsnivå som krävs för att upprätthålla det samspelet eller det djupet som finaste Katinka har. Däremot skulle jag hemskt gärna om jag bara hade ett liv med ett mindre krävande arbete och mer egentid att verkligen satsa på att göra bloggen till en riktigt bra mode/shoppingblogg. Vackra MALENAMI har en av de vackraste och finaste bloggar jag vet och hade jag bara varit i samma fas i livet som hon så hade jag så gärna satsats på att göra en blogg som är lika inspirerande som hennes. Hon har i mina ögon den perfekta mixen av mode, inredning, livstil, tänkvärda inlägg med djup och en härligt sprudlande optimism. Finaste Doktor Molly har också en ljuvlig blogg där hon trots en krävande karriär som läkare lyckas balansera en ljuvlig blogg med massor av inspiration och som är ytterst personlig och inbjudande. Hon bjuder på sig själv, sin fina familj och på en massa härliga tänkvärda inlägg blandat med middagstips, inredning och mode, WOW....jag beundrar så det engagemang och den tiden hon bjuder oss läsare på. Sen har vi alla dessa UNDERBARA ODD MOLLY-BLOGGAR som ni ser i min sidomeny som jag försöker kasta ett öga på dagligen men där jag själv inte alltid är bra på att kommentera själv. Vilka tjejer det är! Många har jag träffat personligen och jag kan intyga att de flesta är PRECIS sådär underbara som de verkar på sina bloggar.
Jag måste helt enkelt inse mina begränsaningar och inse att jag helt enkelt får leva med en mindre personlig blogg där jag ändå kan bjuda mina läsare på mode inspiration, shoppingtips, erbjudanden, enstaka tävlingar och vid ett fåtal tillfällen när tid ges djupare diskussioner och tankar, ungefär som idag. Min passion är MODE och kläder något jag inte alls jobbar med i min vardag och som jag annars, utanför bloggen, aldrig skulle få utlopp för. Bloggen är min ventil, ett fönster till de drömmar jag alltid haft om att arbeta med mode och kreativt skapande (mina smycken, mitt pysslande med plagg, etc). Att omringa mig med vackra ting är en kompensation för ett hålrum inombords, så är det, men genom bloggen har jag fått utlopp för min passion och det har gett mig oerhört mycket tillbaka. Ni som inte kräver ständiga svar av mig, som kan ursäkta att jag ibland glömmer eller av misstag suddar ut en kommentar som tar mina brister med de fördelar ni ser med bloggen ni är alltid välkomna, tro inget annat. Jag ska försöka tänka till när det gäller att vara bättre på samspelet med er men jag kommer inte att kunna finnas där för alla frågor och kommentarer, hinner inte även om jag skulle vilja och hoppas inte ni känner er förbisedda för det. Jag läser ALLA era kommentarer även om jag inte alltid lyckas kommentera tillbaka eller lyfta fram er. Jag kommer aldrig att bli privat på bloggen och jag kommer aldrig att kunna dela stora delar av min vardag med er men intresset för mode och shopping delar ni med mig till 100% genom bloggen.
Ha nu en underbar dag, jag kommer inte att kunna vara särskilt närvarande på bloggen idag, alltför mycket arbete väntar men kanske att vi ses senare?
KRAM!!

12 kommentarer:

 1. Hej!
  oj, vad många kommentarer att läsa, kom endast halvägs. Jag tycker du skall vara glad, för jag får nästan aldrig några kommentarer trots att jag har en liten blogg och trots att jag kan ha haft 65 besökare på en dag , inte så många men för mig är det jättemånga:)
  Många säger till mig att de försöker kommentera men så går det inte och då låter de bli. Det är ju så att vi alla har mycket att göra, heslt nu i dessa tider med skolavslutningar och allt. Jag läser din blogg varje dag , kommenterar sällan men älskar kläder och då är din blogg perfekt.
  Ha det bra och fortsätt som du gör.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag finner din blogg intressant och kollar på den ett par gånger på en dag oftast. Det passar mig utmärkt då jag blivit "besatt" att odd molly
  :) du livar upp min vardag och ger tips om var man kan hitta "fynden"
  Kram
  anna

  SvaraRadera
 3. Jag uppskattar din blogg och det du delar med dig av till oss väldigt mycket - precis som du/den är.
  Du har inspirerat mig otroligt mycket - hade jag inte hittat din blogg hade jag inte utvecklat mitt klädintresse och sannolikt inte börjat blogga själv heller.
  Tyvärr är jag ganska dålig på att kommentera också men jag läser här och njuter av dina vackra inlägg och tips så gott som varje dag.

  Och jag har inga som helst förväntningar på dig eller andra bloggare - det är upp till varje persons intresse och tidsbudget vad man gör med sin blogg - och jag tycker du gör ett väldigt bra jobb!

  Stor kram!!!

  SvaraRadera
 4. Men det är ju det som är så bra med bloggar! Jag gillar att blanda och läser många olika typer. Ibland är man ute efter fina bilder eller shoppinginspiration eller också vill man läsa de mer personliga bloggarna. Tänk vad trist om alla skulle vara lika. Jag tycker din blogg är en underbar inspirationsblogg där jag får mycket tips om vackra kläder uppvisade av en underbart ståtlig kvinna som även om du inte är privat ger ett förtroende och en värme som gör att man vill komma tillbaka. Så hoppas verkligen inte du känner dig pressad att ändra på din blogg eller din ambition. Tycker det är precis så bra som det är. Och man måste inte svara alla. Många inlägg gör jag t ex för att lämna ett litet avtryck. En liten uppskattning för det jobb blogginnehavaren lägger ner. Eller bara att man vill ge feedback till en vacker outfit. Jag personligen förväntar mig absolut inte svar på sådana kommentarer utan det är mer att jag vill visa att jag läser och finns kvar...

  Så fortsätt precis om du gör och var som du är. Jag älskar din blogg precis som den är :-)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 5. Jag följer din blogg dagligen och tycker den är fantastisk :)
  Älskar hur du mixar dyrt med budget.
  Hittat många nya ställen att köpa kläder och fått nya vinklar hur man kan matcha tack vare din blogg.
  Är dålig på att lämna kommentarer men det händer ibland.
  Fortsätt som du gör. Du inspirerar många av oss här ute.

  :))))

  Hälsningar
  Sandra

  SvaraRadera
 6. Hej Gumman!
  Jag tycker du är klok som inser att livet har olika faser och nu har du ju små barn, ett krävande jobb och så hinner du med att blogga ovanpå det. Det tycker jag är jätteimponerande faktiskt och bra gjort!

  Själv läser jag din blogg varje dag sedan länge, nästan sen början tror jag och uppskattar alla dina reatips och outfits men det vet du väl om? ;-)

  Kramar och må så gott idag! Och du ska se att cc jacket kommer i din väg någon dag.
  L

  SvaraRadera
 7. Tror inte kommentarmängden avtar med storleken på bloggen, tvärtom. Och tror inte heller det har att göra med det du skriver / inte skriver. För mig handlar det helt enkelt om tid.

  Med så många besökare har du ju uppenbarligen gjort mycket riktigt, och din blogg är bra just som den är! Förväntar inga privata inslag eller djupa inlägg - förväntar bara det du är så himla bra på; modetips och kombos!

  PS - ser att du har tagit bort min blogg i din OM blogglista. Det är helt ok, men precis som du undrar jag varför den kanske inte kvalar in?

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Vill bara tala om att jag läser din blogg dagligen. Du anar inte hur mycket jag uppskattar att läsa dina tips om mode, smink m.m.
  Jag har aldrig tidigare kommenterat men jag lovar att bättra mig. Den glädjen du ger mig vill jag på något sätt ge tillbaka och det ska jag göra genom att kommentera mer.

  Kram Anette

  SvaraRadera
 9. Att vara personlig innebär inte att man samtidigt behöver vara privat. Man behöver inte utlämna någonting, men man kan ändå bjuda lite på sig själv.

  SvaraRadera
 10. Tack för de fina orden, vännen!

  SvaraRadera
 11. Oj det här fina inlägget har jag missat!!! TACK fina du det värmer så otroligt mycket så du anar inte!! TUSEN KRAMAR

  SvaraRadera
 12. Hej rara, jag hade precis som Doktor Molly helt missat det här fina inlägget trots att du finns på min läslista :o) Väldigt välformulerat och bra skrivet och som du förstår är vi många som uppskattar dig!
  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER