måndag 9 maj 2011

DAGENS FYND & BRA REA PÅ TINTIN STYLE

Idag har jag gjort värsta fyndet......en ljuvlig jeansjacka med volanger för endast 399 kronor!!! Den sötnos har många av oss spanat in när produktbilder släpptes, men det har dröjt innan denna sötnos dök upp i butik. IDAG hittade jag den under min lunch, ni anar nog hur glad jag blev!

Superfin färg och stretchig. Har tagit min normala storlek 38 i denna.

Kommer att pimpa denna efteråt när jag hittar "rätt" accessoarer, en tanke jag har är att göra något fint med ryggen på denna.

Har har jag tagit en smygbild i butiken, eller en A-K som det hette förr när fina A-K hade sin blogg här i blogglandia. Jackan är otroligt fin, prisvärd och helt enkelt oemotståndlig om man gillar volanger. Finns på Kapp Ahl just nu så skynda innan de tar slut.

Sen vill jag även tipsa om TINTIN STYLES utökade slutrea. Nu upp till 70% på en del varor. Dessa sötnosar finns kvar om någon är intresserad ;-DDenna vackra kappa från TiMo har jag provat och den är LJUVLIG! Önskar den hade funnits i min storlek (dvs M), då hade jag slagit till DIREKT!
Ha nu en fortsatt fin dag. Ikväll ska jag testa en produkt som varit omtalad i media och som fina Hilde även provat.....jag kan avslöja att det har med ögonen att göra ;-D Jag lovar visa er imorgon.
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

15 kommentarer:

 1. Jeansjackan var helt outstanding, vilket fynd!/ Anneli

  SvaraRadera
 2. Gudars vad snygg du var i jackan:) Nu måste jag spana in Ti Mo hos Tintin. Ser fram emot nästa inlägg;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefin jacka! Jag ska på kundmöte i city imorgon fm så det blir nog en tur in på Kappahl på vägen hem :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Ja den fina jackan hade jag länge spanat efter och så "hittade" jag den för ett tag sedan, sista i min storlek!! Verkligen prisvärd, med snygg passform.
  Finns också i vitt o rosa har jag sett.
  Titti

  SvaraRadera
 5. Den där har jag sett i någon annans blogg förut. Supersnygg på dig!

  Jag har förhoppningsvis en fin Ti Mo-kappa på väg hem. Håller tummarna att den passar!

  kram

  SvaraRadera
 6. Så fin o så kvinnlig!!! Passar verkligen Dig!

  SvaraRadera
 7. Hej

  Jamen så fin den jeansjakke er, øv øv at der ikke findes KappAhl butikker i DK, og man kan vist heller ikke købe på nettet. Den ville være superfin med et broderi eller andet på ryggen.

  Den er så feminin og super til de lette sommerkjoler, den gad jeg godt eje

  Hilsen
  Mette, DK

  SvaraRadera
 8. Gissa min besvikelse idag när jag hängde på låset till Kappahl för att köpa den superfina jeansjackan, den finns inte i vår stad och kommer troligtvis inte få hit den heller... :-(

  Önskar ibland att man bodde i stockholm... ;-)

  Ha en bra dag!
  /Therese

  SvaraRadera
 9. Hej bor i en liten stad i småland.
  Och vi fick in jackan för 1 1/2 månad sen.
  Jag har haft min länge.....så jag tror den kan vara slut på många ställen.
  Mvh Pernilla

  SvaraRadera
 10. Hej Pernilla, Tack för infon. Här i Stockholm har jag hållit utkick efter just jeansmodellen ett tag men inte förrän igår såg jag att den hängde framme, kanske att den funnits där sen någon vecka tillbaka men den fanns kvar i samtliga storlekar så jag utgick ifrån att den ganska nyligen dykt upp. Tror säkert man kan ringa Kapp Ahls kundtjänst och fråga var den finns kvar och kanske få hjälp att få den skickad om man inte har någon familj eller vän som kan assistera ;-D
  Kram!!

  SvaraRadera
 11. Tack för att du visade den här provningen!!! Jag har roat mig lite på lunchen i dag och är sååå nöjd :))
  Kramar

  SvaraRadera
 12. It looks like you are wearing Wigwam dress under the wonderful ruffled denim jacket. My big question is, What do you have under the wigwam dress that adds extra length?
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 13. Hi Karen!
  I have Lacie Strap Dress from Odd Molly under the Wigwam.
  XOXO,

  SvaraRadera
 14. Joy har också haft en sådan här modell ganska länge.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER