onsdag 25 maj 2011

FLYTTREA HOS PROVRUMMET!!

Tänkte bara tipsa om fina PROVRUMMETS flyttrea med finfina rabatter på en massa plagg. Här är några favoriter som är nedsatta nu så in och kika.


Vackra JOJO Dress finns kvar i storlek M.

Finaste Darcia Wrap

Söta Garcia skirt och

Garcia Tunic
Det får duga som dagens tips!!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Fina saker! Får nog klicka hem några saker därifrån... En annan fråga. Jag är kär i OMs Livingloving klänning och har länge jagat en sådan i stl 2. Tyvärr är den slut överallt. :-( Hittade en etta på Tradera - tror du att jag kommer i den? Jag har exakt samma mått som du. Ibland går det ju bra att köpa stl 1 beroende på modell... Tack på förhand för ditt svar!

  Kram /Charlotta

  SvaraRadera
 2. Fina saker! Får nog klicka hem några saker därifrån... En annan fråga. Jag är kär i OMs Livingloving klänning och har länge jagat en sådan i stl 2. Tyvärr är den slut överallt. :-( Hittade en etta på Tradera - tror du att jag kommer i den? Jag har exakt samma mått som du. Ibland går det ju bra att köpa stl 1 beroende på modell... Tack på förhand för ditt svar!

  Kram /Charlotta

  SvaraRadera
 3. Hej Charlotta: Det beror på hur bred om höfterna du är. Storlek 1 satt tajt över höfterna när jag provat den men jag har å andra sidan ca 102cm i höftmått.
  Lycka till!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER