måndag 16 maj 2011

"BUDGETFYND" FRÅN VINTAGE BY FÉ & CULTURE

Idag slängde jag av mig kläderna när jag kom hem (svart jobbkostymdräkt) och klädde mig i något bekvämare och mera romantiskt. Vet att jag har visat den vackra kappan/tunika från Vintage by Fé (som det fins ett fåtal kvar av hos CREATIVE LOUNGE). Detta ska jag gå klädd i sommar när jag går hemma, underklänningen vill jag inte gärna visa upp i mera offentliga sammanhang ;-D Två superprisvärda plagg: Vintage by fé kostar ca 799 kronor och underklänningen från Culture ca 350 kronor.

Verkligen ljuvliga plagg och den vackra tunikan/kappan från Vintage by Fé har jag tänkt ha mitt fina by TiMo linne under och jeans eller vita capri till. Min storlek på Tunikan är 2 och den överensstämmer ganska bra med Odd Mollys storlekar.


Underklänningen från Culture har samma fina detaljer som by TiMo:s "Heart Singlet" gillar jag och denna till ett verkligen överkomligt pris. Visst det kommer säkert komma in kommentarer om att det är kopior av TiMo:s fina plagg men jag ser det enbart som plagg inspirerade av TiMo och till ett humant pris.

Fjutigt försök att fota den vackra ryggen....ni får helt enkelt använda er fantasi ;-D
Ha en fortsatt fin kväll. Nu ska jag natta mina prinsessor och sedan blir det ryggläge och TV för min del.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder! Culture har blivit mitt nya favoritmärke. Fina sköna kläder till bra priser.

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra krispgt vita plagg till budgetpris. Nu håller säkert inte alla med om att det är superbilligt, men om man jämför med Molly-dollars så blir det ju det. Kram!

  SvaraRadera
 3. Oerhört vackra plagg! Verkligen prisvärt. Du är jättefin i detta :-)

  SvaraRadera
 4. Gosh det där är alldeles för fina kläder att skrota i hemma! Ut och visa vettja. Culture har mycket fina kläder, har ett kortare linne som jag gillar skarpt, blivit lite noppigt efter några tvättar men "resårspetsen" nedtill håller bra. kram Milla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER