fredag 6 maj 2011

MÅSTE BARA TIPSA OM DESSA VACKRA PLAGG!

 Valerie Aflalo Freij är grundare och designer bakom varumärket Valerie. Med rötter från både Sverige och Frankrike har hon lyckats skapa en kollektion som kombinerar den minimalistiska skandinaviska stilen med den sydeuropeiska känslan för detaljer. Kollektionen andas modern kvinnlighet och naturlig elegans.Valerie (förre detta fröken Sverige har jag för mig) har detta märke som är ljuvligt och kvinnligt. Tyvärr ganska dyrt, som Odd Molly och lite dyrare emellanåt men inte lika vanligt och dessutom ganska ofta med på REA. Håll utkik efter detta fina märke. Just nu har SID & SALLY ganska stort utbud, kan vara värt att titta in och hålla koll på när REAN sätter igång.
Ljuvliga klänningar och tunikor fulla av broderier och fina detaljer.Denna ljuva rosa tunikan skulle jag kunna tänka mig.....priset på nästan 2.500 avhåller mig dock från att slå till bums. Håller tummarna att den dyker upp på REA.

Denna mockajacka är som en liten juvel.....så fin.

Priset ligger på ca 3.900 kronor men vacker är den.
Så vad gör ni en solig fredag som denna? Själv ska jag hem i tid till mina fina familj och kanske sippa lite rose på altanen om solen är framme när jag kommer hem ;-D
Jag hoppas på lite paket idag....får se om jag kan visa upp något när jag kommer hem.
Ha en underbar fredag!!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. I love her collection, so thanks for the 'headsup'

  Pretty clothes indeed!

  Kram

  Mxx

  SvaraRadera
 2. What beautiful clothes! I see a bit of an Odd Molly influence but also a unique style.
  Very, very nice!
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 3. Jag älskar Valerie:)
  Tycker det är så mysigt att läsa din fina blogg:)
  Tack snälla för all inspiration du ger!

  Trevlig helg!

  / Jessica

  SvaraRadera
 4. Har också tittat på dessa sötnosar.. Ser fantastiska ut!!
  Rea som sagt..
  Kram

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt fina plagg en del från Valerie. Hon var med i programmet "Efter 10" för ett tag sen och pratade om sina kläder och så visades det en hel del i programmet. Oerhört gullig tjej! och hela familjen är engagerade i företaget! Se här: http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/efter_tio?title=mode_med_valerie_aflalo&videoid=1603551

  kram Milla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER