söndag 15 maj 2011

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - BROWNIES BLOUSE

Idag har jag på mig en fin sommarblus från Odd Molly som för mig är mycket snyggare än den omåttligt populära 327:an. När jag provade denna hos TinTin Style första gången föll jag som en fura för den och när det blev rea hos SKJORTAKUTEN slog jag till på den vita (glöm inte att de har 60% REA idag, de mesta från OM är slut men det finns en massa fint från Filippa K och Day).
Under har jag mitt fina linne från TiMo och byxor från Branting.

Väldigt fina detaljer.


Den har verkligen fin passform.

Fin tillsammans med PROVRUMMETS fina Foy Cardi i vitt.


Även fin tillsammans med nya favoritkoftan från Odd Molly.

Idag ska det kanske bli besök på vårmarknad, vädret är mulet och trist så något kul får man hitta på ;-D
Ha en fin söndag!
KRAM!!

1 kommentar:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER